Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

MIUI Güvenlik uygulaması karalara büründü!

MIUI Güvenlik uygulaması aldığı güncelleme ile karanlık tema seçeneğine kavuştu. Peki, bu temayı nasıl yükleyeceksiniz? İşte detaylar.

Xiaomi MIUI 11 için güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Çinli teknoloji devi şimdi de MIUI 11 için Güvenlik uygulamasını güncelledi. Bildiğiniz gibi son Android 10 güncellemesi ile karanlık tema sistem genelinde kullanılmaya başlanmıştı. Ancak Xiaomi’nin bazı uygulamaları karanlık tema seçeneğine sahip değildi. Bunlardan biri de Security uygulamasıydı.

Güvenlik uygulaması nihayet karanlık tema ile güncellendi!

Xiaomi telefonlarının güvenliğini sağlayan Security uygulaması sayesinde gerçek zamanlı koruma sağlanabiliyor ve sistemde yaşanan sorunlar tek tıklama ile çözülebiliyordu. Xiaomi, Security uygulamasını bugün karanlık tema ile güncelledi. Henüz OTA üzerinden sunulmayan bu güncelleme ile karanlık tema uygulamaya ekleniyor.

Global versiyon için yayınlanan bu güncellemeyi apk. olarak yüklediğinizde uygulamanın bazı bölümleri İngilizce oluyor. Eğer giriş seviyesinde İngilizce’ye sahip değilseniz güncellemeyi yüklemenizi tavsiye etmiyoruz. Xiaomi muhtemelen Türkçe dil desteğine sahip sürümü önümüzdeki günlerde OTA üzerinden sunacaktır. Xiaomi uygulamalarını güncellemek için Ayarlar>Sistem uygulamaları güncelleyici bölümüne tıklamanız yeterli olacaktır.

Güvenlik

Xiaomi‘nin Güvenlik uygulamasını apk. olarak buradan indirebilirsiniz. 4.2.2 sürümü ile yeni özelliklerin eklenmediğini sadece karanlık temanın aktif olduğunu belirtelim.

Xiaomi önümüzdeki günlerde Şubat ayı güvenlik güncellemelerini barındıran MIUI 11.0.6 güncellemesini belli başlı modellerine sunacak. Muhtemelen bu güncelleme ile sistem uygulamalarında yaşanan sorunlar da çözülecektir. Bakalım Xiaomi güncelleme ile yeni özellikler ekleyecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu