Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S23'te Sorunlar Güncellemeyle Çözülecek

Samsung Galaxy S23 serisindeki sorunlar için yeni bir güncelleme hazırlıyor. Galaxy S23’teki bir takım kamera sorunlarının güncelleme çözülecek.

Samsung Galaxy S23 serisi, markanın en yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi. Çok yönlü bir kamera kurulumuyla oldukça iyi özellikler sunuyor. Kamera donanımı kesinlikle çok güçlü, ancak kamera sisteminde bazı yerlerde bazı aksaklıklar var ve marka, cihazın kamera deneyimini yükseltmek için sürekli çalışıyor.

Çok az kullanıcı Samsung Galaxy S23 serisi akıllı telefonlarda HDR ile ilgili bir sorun bildirmişti. Cihaz, bazı aydınlatma koşulları altında renkleri doğru şekilde ayarlayamamaktaydı. Ancak onlar için iyi haberlerimiz var, marka sorunu resmen kabul etti ve cihaz için yaklaşan yazılım güncellemesinin cihazda bulunan HDR sorununu çözeceğini onayladı.

Tanınmış sızıntı kaynağı Ice Universe, Samsung destek ekibinden “iyileştirmelerin devam ettiği ve bir sonraki güncellemeye dahil edileceği” konusunda bir onay aldığını iddia ediyor.

Ancak marka, hangi güncellemenin hangi sorunu çözeceğinden bahsetmedi. Fakat yaklaşan güvenlik yamasının nihayet bu soruna bir çözüm getireceğine dair güçlü söylentiler var. Aynısı daha önce Nisan ortası zaman çizelgesinde Mayıs yamasının sorunu çözeceğini iddia etmişti, ancak sorun çözülmedi. Neyse ki, sorun çok sık oluşmuyor ve tüm kullanıcılar arasında yaygın değil.

HDR (Yüksek Dinamik Aralık) özelliği, bir sahnenin hem parlak hem de karanlık alanlarında daha fazla ayrıntı yakalamak için tasarlanmıştır, ancak bazı Samsung Galaxy S23 serisi kullanıcıları, düşük ışıkta veya iç mekan koşullarında, özellikle birincil alan olduğunda nesnelerin etrafında bir hale etkisi gözlemlediklerini bildirmişti. Işık kaynağı çerçevede mevcuttur. Bu sorun, aynı kontur modelini içeren negatif pozlama değeri (EV) giriş çerçeveleri ile HDR çıkışından sonra yerel ton eşleme (LTM) uygulamasının bir kombinasyonundan kaynaklanıyor ve bu da sorunu şiddetlendiriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu