Akıllı TelefonGenelMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Z Fold 4 Hakkındaki İlk Detaylar Bizlerle!

Henüz Galaxy Z Fold 3 piyasaya sürülmüşken serinin devamı olan Galaxy Z Fold 4 hakkında ilk detaylar işte karşınızda.

Samsung Galaxy Z Fold 3 serisinin uygun fiyatlı olacağı tahmin ediliyorken beklentiler bu yönde karşılanmadı. Z Fold 3 modeli beklenenden daha yüksek fiyattan piyasaya sürüldü. Yine de katlanabilir modellerin öncülerinden biri olan Z Fold 3 merak ve heyecan ile bir hayli ilgi gördü. Ayrıca katlanabilir telefonların yaygınlaşması için fiyatlarda aşağıya gidilmesi gerekli. Samsung Galaxy Z Fold 4 hakkında ise fiyatlarının ve maliyet ücretinin daha aşağıya gideceği tahmin ediliyor.

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3, önceki katlanabilir modellere göre daha fazla fiyat indirimi aldı. Bu sebepten dolayı şimdiden satış rekorları kırdılar. Raporlara göre Samsung, planlarını kusursuz şekilde işler ise, Galaxy Z Fold 4’ün daha uygun fiyatlı olmasını bekleyebiliriz.

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G

Samsung’un Galaxy Z Fold 4’ü Daha Ucuz Hale Getirme Planı Var

Galaxy Z Flip 3 şuan da yaklaşık 999 Amerikan Doları’na satılıyor. Bu fiyat şu anda müşteriler için psikolojik sınırı aşıyor. Galaxy Z Fold 3 ise 1.799 dolar civarında satış etiketine sahip. Katlanabilir telefon teknolojisinin yeni olmasıyla da maliyetler şu an için yüksek dolayısıyla satış etiketleri de bir hayli yüksek oluyor. Ancak son raporlara göre Samsung bu konuda birkaç planı ele aldı.

Galaxy Z Fold 4 serisi için şirket, tedarik ve üretim maliyet ücretlerini düşürme çalışmalarına başladı. Düşen maliyetler ile kaliteyi de düşürmek istemiyor. Kalitenin aynı şekilde devam etmesini sağlamak istiyor. Ayrıca Ultra-Thin Glass teknolojisi ile fiyatlar katlanabilir telefonlarda daha da düşecek.

Galaxy Z Fold 3 Ve Z Flip 3

Katlanabilir telefonlarda menteşe, normal telefonlara göre şu an için daha pahalı ve bunu üreten dört tedarikçi var. İlerleyen vakitlerde rekabet dolayısıyla katlanabilir telefonlar için menteşe üreten firmalar artacaktır ve üretim maliyeti de bu sebepten düşecektir.

Raporda ayrıca Samsung’un Galaxy Z Fold 4’ün belirli yönlerini iyileştireceği de belirtiliyor. Bu zaten beklediğimiz bir detay. Özellikle de Samsung’un Z Fold 4’e daha çok gelişmiş görünürlük sağlayacak ve daha da az dikkat çekecek ikinci nesil Ekran Altı Kamera teknolojisini getireceğini belirtti.

Samsung’un bu modellerde fiyatları düşürmek için ne yapması gerekiyorsa uygulaması için tam bir yılı var. Cihazlarındaki katlanabilir özelliği ne kadar uygun olursa fiyatlar o ölçüde düşecektir ve insanları paralarını buna harcamaya o kadar ikna edebilecektir. Galaxy Z Fold 4′te de tam olarak bunu bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu