BilgisayarDizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei MateBook 14 AMD Edition dizüstü bilgisayar tanıtıldı

Çinli teknoloji devi yeni nesil AMD işlemciye sahip bilgisayarını tanıttı. Huawei MateBook 14 AMD Edition dizüstü bilgisayarın özellikleri yazımızda.

Akıllı telefonları ile oldukça başarılı bir satış grafiği yakalan Çin merkezli teknoloji devi dizüstü bilgisayarları ile de sektöre hızlı bir giriş yaptı. Daha önce tanıttığı modelleri oldukça şık bir tasarıma sahipti. Donanım olarak güçlü bilgisayarlar satışa süren firma hafif ve ince tasarıma sahip bilgisayarlarına bir yenisini daha ekledi. AMD’nin en yeni nesil işlemcisine sahip olacak Huawei MateBook 14 AMD Edition bilgisayar kısa bir süre içinde sipariş verilebilecek.

Huawei MateBook 14 AMD Edition dizüstü bilgisayar teknik özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi

Bilgisayar AMD Ryzen 4000H işlemci ile donatılmıştır ve 14 inç ekrana sahiptir. Ekran 2K çözünürlüğe sahip ve ince çerçeve ile geliyor. Firmanın dizüstü bilgisayarlara farklı bir görünüm katarak klavye üstüne eklediği gömülü bir kamera bu modelde de yer alıyor. Güç düğmesi üzerinde parmak izi okuyucu bulunuyor. Firma bilgisayarı soğutmak için Shark Fin 2.0 fanları ile donattı. Bilgisayarda 16 GB RAM ve 512GB depolama alanı bulunuyor. Ayrıca 56 Wh’lik bir pil bulunuyor. Firma tarafından verilen bilgiye göre 1080p video oynatırken pil 10 saate kadar kullanım imkanı sunuyor.

"<yoastmark

Firma tarafından diz üstü bilgisayarın satış fiyatı 985 dolar olarak açıklandı. Ayrıca satışa sunulacağı tarih 16 Ocak olacağı resmiyet kazandı. Bilgisayarın kısa süre içinde küresel pazarda ve ülkemizde de satışa sunulmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu