Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknolojiXiaomi

Xiaomi ve Oppo, Samsung ve Huawei’nin rakibi olacak! Ama nasıl?

Çinli üreticilerin global pazarda her geçen gün daha fazla yer aldığını görüyoruz. Uzun süre Oppo ve Vivo’nun arkasında yer alan Xiaomi ise 2017 yılı itibari ile her iki üreticiyi de geçti ve Huawei’nin ardından dünyanın en büyük dördüncü üreticisi konumuna yükseldi. Sürekli gelişim ve değişim halindeki Xiaomi ve mobil sektörü bambaşka bir noktaya taşıyan Oppo’nun da katlanabilir ekranlı bir proje üzerinde çalışmalara başladıkları ortaya çıktı. Xiaomi ve Oppo katlanabilir ekranlı telefon pazarındaki yerlerini alacak gibi görünüyor.

Xiaomi ve Oppo katlanabilir ekranlı telefon geliştiriyor!

Samsung’un 2019 yılı içinde katlanabilir ekranlı Galaxy F adında bir telefon geliştirdiğini sağır sultan bile duydu. Huawei’nin de bu konuda aldığı patentler ortada. Peki, Oppo ve Xiaomi ne yapacak? Xiaomi’yi bilemiyoruz ama  teknoloji istediği noktada olmadığı için amiral gemisi için tam 4 yıl bekleyen Oppo’nun bu noktada da sektörü bambaşka bir noktaya taşıyacağından şüphemiz yok.

Görünüşe göre 2019 yılı katlanabilir ekranlı telefonların yılı olacak. Fiyatların ise 2000 dolar seviyesinden başlaması bekleniyor. Bu kadar para bir telefona verilir mi derseniz? Bu sorunun cevabını da siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu