Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNetflix

Netflix Türkiye tarifelere zam yaptı! İşte yeni paket ücretleri

Dünyanın en büyük çevrimiçi video ve içerik izleme platformu Netflix Türkiye ‘deki kullanıcılar için yeni fiyatlar test ediyor. Uzun zamandır 15,99 TL, 27,99 TL ve 39,99 TL şekliden olan paket fiyatları zamlar sonrası 19,99 TL, 34,99 TL ve 49,99 TL seviyesine yükseldi.

Ancak kullanıcılardan gelen bilgilere bakılırsa Netflix henüz Türkiye’deki paket ücretlerini tam olarak oturtmuş değil, zira kullanıcılar karşısına her defasında farklı ücret tarifeleri çıkıyor. Bizim karşımıza çıkan tarife ise aşağıdaki gibi;

Netflix Türkiye yeni tarife ücretleri
Netflix Türkiye yeni tarife ücretleri

Neden böyle bir durum yaşandığı Netflix’in Türkiye ekibinden gelen açıklama sonrası anlaşıldı. Ekibin  log.com.tr‘ye yaptığı açıklamada Netflix’in farklı bir fiyat politikası test ettiği anlaşılıyor. Hatta fiyat artışının tüm kullanıcıları etkileyip etkilemeyeceği bile net değil. İşte açıklama:

“Üyelerimizin Netflix’e verdiği değeri daha iyi anlamak için dönem dönem farklı fiyat politikaları test ediyoruz. Bu testler herkese açık değil. Ayrıca testlerde görülen fiyatları hiçbir zaman uygulamaya koymayabiliriz. Amacımız, Netflix üyelik ücreti politikasının doğruluğundan emin olmak.”

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu