Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG Yine Bir Şeyler Deniyor; LG Stylo 7 İlginç Bir Tasarımla Geliyor

Yanlış politikalar sebebiyle akıllı telefon sektöründe güç kaybetmiş olan LG, ilginç tasarımlı modellerden vazgeçmiyor; LG Stylo 7 geliyor!

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında Stylo 6 modelini kalem desteği ile tanıtan LG, yeni yıla girmek için gün sayarken Stylo serisini sürdürme niyetinde. Bu yıl biraz daha aktif ve agresif bir politika izleyen ve her zamanki gibi ilginç modelleri piyasaya süren üretici, özellikle Wing modeliyle inovatif bir adım atmıştı. “T” şeklini alan bu telefon ile birbirini tekrarlayan pazara soluk getiren LG, şimdi de Stylo 7 modelinde daha öncesinde görmediğimiz bir tasarım dilini kullanacak.

LG Stylo 7 Kalem Yuvasıyla Ezber Bozacak

Son zamanlarda piyasaya sürülen telefonlar, özellikle kamera çıkıntısıyla sinir bozarken, birçok insan tarafından da linçleniyor. Galaxy  Note 20 serisiyle arşa çıkan bu linçler LG’yi ürkütmüyor olacak ki; şirket yeni Stylo 7 modelinde hem kamerayı, hem de kalem haznesini çıkıntılı yapacak. 91 Mobiles tarafından paylaşılan render görüntülerine göre cihazın sol tarafında dörtlü kamera kurulumu yer alırken, bu kameralar çıkıntılı bir platforma konumlandırılacak. Hemen altında ise kalem için oluşturulmuş yuva yer alacak; ancak bu yuva daha önceki telefonlardan çok daha farklı olacak.

Galaxy Note serisi sebebiyle yıllardır gördüğümüz kalemler, yuvaya konulduğunda varlığını kullanıcıya hissettirmiyordu. Yani kalem yuvası cihazın içerisinde bulunuyordu ve fiziksel olarak insanları etkilemiyordu; ancak LG Stylo 7’de bu yapı değişecek. Yeni modelde kalem yuvası tıpkı kamera platformu gibi çıkıntılı olacak. Peki sizce bu durum LG’ye “+” puan mı? Yoksa “-” puan mı kazandıracak? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu