Akıllı TelefonAndroidAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Apple Reklamında Galaxy S21 Kullandı!

Apple, Beats Studio Buds için yayınladığı reklamda rakibi Samsung’un amiral gemisi modeli Galaxy S21’i kullanmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Apple ile Samsung çekişmesi yıllarca teknoloji gündeminden düşmemişti. Bu süreçte her iki firma da birbirleri ile atışan reklamlar yayınlamıştı. Bu reklamlar arasında en dikkat çekeni ise Samsung’un iPhone X’in çentiği ile dalga geçtiği reklamlardı. Ancak bugün ilgin bir gelişme yaşandı. Apple’ın bünyesinde yer alan Beats’in yeni kulaklığı Beats Studio Buds için yayınlanan yeni reklam, rekabetin tatlıya bağlandığının bir sinyali olabilir.

Apple ile Samsung arasındaki buzlar eriyebilir

Apple‘ın Beats Studio Buds modelinde H1 çip yerine MediaTek‘in bir çipine yer verdiğini geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Cupertinolu firma bu hamlesi ile hem iOS cihazlar hem de Android cihazlar ile kulaklığının tam verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamıştı. Teknoloji devi bugün yayınladığı Beats Studio Buds modelinin reklam görselinde rakip firma olan Samsung’un Galaxy S21 modeline yer verdi.

Apple Beats

Reklamda Galaxy S21’in kullanılması, kulaklığın Android telefonlar ile de verimli bir şekilde çalıştığının sinyallerini veriyor. Reklamlarında bugüne kadar sadece kendi ekosisteminden ve cihazlarından örnekler veren teknoloji devi bu sayede bir ilke imza attı ve rakiplerine de yeşil ışık yakmış oldu.

Türkiye’de 1.499 TL‘den satılan Beats’in yeni kulaklığı beyaz, siyah ve kırmızı renk seçenekleri ile geliyor. AirPods Pro ayarında olan bu kulaklığın H1 çipini kullanmaması ekosistemde sorun yaratmayacak gibi görünüyor. Bakalım Cupertinolu dev ilerleyen zamanlarda şirket politikasını yumuşatıp, rakip cihazlar ile kendi cihazların etkileşime geçmesinin önünü açacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu