Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi daha ucuz olsun diyenler için Xiaomi Mi 9 SE’yi hazırlıyor

Xiaomi, 20 Şubat tarihinde deyim yerindeyse gövde gösterisi yapacak. Çinli şirket anavatanında gerçekleştireceği etkinlikte Mi 9’un yanında iki telefon duyurusu daha gerçekleştirecek. Bunlardan biri görüntüleri zaten yayınlanan Mi 9 Explorer, diğeri ise yine Mi 9 adını taşıyan ancak bu defa orta segmentte konumlandırılacak Xiaomi Mi 9 SE.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Mi 9 SE için ön satış başladı

Mi 9 SE modeline ait henüz bir görüntü ortaya çıkmadı, fakat Çin’in önde gelen perakendecilerinden jd.com telefon için ön kayıt sürecini başlattı. Fiyat tarafında temsili bir değer yazıyor ve ne yazık ki telefonun üstü örtülü.

Xiaomi Mi 9 SE
Xiaomi Mi 9 SE

Telefonda görünümün Mi 9’a benzeyeceği, ancak köşelerin daha belirgin olması bekleniyor. 6 inç seviyesinde bir ekrana sahip olması beklenen Mi 9 SE modeline Snapdragon 712 (710’a göre frekans hızı artırılmış) işlemcisi güç verecek.

Xiaomi’nin eski ürün müdürü Wang Teng şirketin 2019’da duyuracağı bazı orta segment telefonlarda ekrana gömülü parmak izi tarayıcısının kullanılacağını bildirdi. Dolayısıyla Mi 9 SE’de bunu görmeyi umuyoruz. Mi 9 SE yine abisi Mi 9 gibi daha küçük bir çentiğe sahip olacak.

Xiaomi, Mi 9’dan bile iddialı bir telefon hazırlıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu