HonorTablet

Honor Pad V8 Pro Ekran Özellikleri Resmi Olarak Tanıtıldı

Honor lansman tarihine kadar yeni tableti Honor Pad V8 Pro hakkında açıklamalarda bulunurken bugünde ekranın özelliklerini paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Honor, Pad V7 Pro modelin devamı niteliğinde olan Pad V8 Pro modelini piyasaya süreceğini duyurmuştu. Ayrıca tabletin 26 Aralık’ta Çin’de piyasaya süreceğini de eklemişti. Marka son birkaç gündür cihazın özelliklerini paylaşıyor. Bugün ise tabletin ekranı hakkında yeni bilgiler verdi.

Honor’a göre Pad V8 Pro’nun 2,5K çözünürlüğe sahip bir ekranı bulunacak. Bu çözünürlüğün göz yorgunluğunu arttırmasını önlemek için de koruma sağlayacaklar. Şüphesiz ekranın en önemli özelliği 144Hz ekran yenileme hızına sahip olması. Unutmamak gerekir ki cihaz 144Hz yenileme hızı sunan dünyanın ilk büyük ekranlı tableti olacak. 12.1 inç’lik büyük bir ekrana sahip olan tablette yüksek ekran gövde oranına korumak için ön kamerayı Samsung Galaxy Tab S8 Ultra’da olduğu gibi çentik içerisinde değil çerçevesinde bulunacak.

Honor Pad V8 Pro

Şirketin önceki paylaştığı özelliklerden birisi ise tabletin MediaTek Dimensity 8100 işlemci ile güçlendirilecek olması. Bu işlemci de ekranda olduğu gibi tablet pazarında bir ilk. Tablet kutudan ise önemli yükseltmeler ve güncel yeni özellikler ile beraber gelen Android 13 işletim sistemli MagicOS 7.0 kullanıcı arayüzü ile birlikte çıkacak.

Honor, tablet pazarında ilkleri yaptığı için ürün hakkında günlük olarak bazı bilgileri paylaşıyor. Marka bugüne kadar üç açıklamada bulundu ve lansman gününe kadar üç açıklamada daha bulunmasını bekleniyor. Diğer paylaşımlarda da ilkleri tablete eklemiş mi görebileceğiz.

İlginizi Çekebilir: Honor 80 GT ve Yeni 80 Pro, 66W Şarj Sertifikası Aldı

Resmi açıklamalar dışında daha önce tablet hakkındaki sızıntılara bakacak olursak Honor Pad V8 Pro bu ayın başlarında ROD-W09 model numarası ile 3C sertifika sitesine uğrayarak 33W hızlı şarj desteğini aldığını onaylamıştı. Tabletin en az iki renge (Mavi ve Turuncu) sahip olduğu gösteriliyor. Ayrıca ekran kalemi ve klavye desteği ile birlikte geliyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu