Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Karşınızda Dev Ekranlı Honor X30 Max

Honor’ın merakla beklenen telefonu Honor X30 Max kendini gösterdi. Tablet gibi büyük ekran isteyenler bu telefona bayılacak.

Huawei’den ayrılan Honor yoluna tam gaz devam ediyor. Emin adımlar ile ilerleyen firma çok yakında karşımıza yeni modeli ile çıkacak. Gelecek vaat eden Honor X30 Max akıllı telefonun bir görüntüsü Web’de ortaya çıktı. Dev ekranı ile dikkatleri üzerine çekecek olan telefon, tasarımı ile de ön plana çıkmayı başaracak.

Honor X30 Max özellikleri belli oldu

Telefonda ilginç bir şekilde tam 7.09 inç büyüklüğünde ekran bulunacak. Max isminin hakkını sonuna kadar veren bu telefonda 16 Megapiksel ön kamera bulunacak. Cihazın arka ana kamerası 64 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüğünde olacak. 22.5W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olacak olan telefonun donanım özellikleri de sızdı.

Gelen sızıntılara göre telefonda MediaTek’in Dimensity 900 yonga seti bulunacak. RAM tarafında ise 8 GB RAM’e yer verilecek. 7.09 inçlik ekranı Full HD+ çözünürlüğü ile desteklenecek. 227 gram ağırlığa sahip olacak olan telefon 28 Ekim tarihinde anavatanı olan Çin’de resmi olarak tanıtılacak. Tanıtımdan bir gün sonra satışa sunulacak olan telefonun Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Honor X30 Max

Avrupa pazarında ambargoları aşmaya başlayan Honor‘ın bu modelini Avrupa’da Google Mobil Servisleri ile sunacağını düşünüyoruz. Huawei’den ayrıldıktan sonra Amerika’nın yaptırımlarından saf dışı kalan firma, büyümesine ve gelişmesine bu sayede hız kazandırdı. Bu süreçte tanıttığı telefonlar ile eski gücüne kavuşan firma için 2022 yılı kritik öneme sahip. Bakalım önümüzdeki yıl Çinli firma özellikle anavatanında ilk beşe girmeyi başarabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu