Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriInfinix

Infinix, Nothing Phone Benzer Telefon Hazırlıyor! İşte İlk Görüntüler

Nihayet bir marka Nothing Phone benzeri telefon duyurmaya hazırlanıyor. Infinix 'in Nothing Phone benzeri telefonu kameralar yakalandı.

Güvenilir kaynaklar, Infinix markası altında Nothing Phone benzer bir telefonun sunulacağı bilgisini geçerken, sözü edilen telefonun görüntüsü çok geçmeden sızdırıldı. Görüntüler, telefonun gerçekten de Nothing’in telefonuyla bazı benzerlikler ortaya koyuyor. O zaman gelin detaylara göz atalım.

Rapora göre Infinix oyun odaklı yeni bir GT serisi telefonlar hazırlıyor. Seride Infinix GT 10 Pro ve Infinix GT 10 Pro+ şeklinde iki modelin yer alması bekleniyor. Pro modeli sıradan görünse de, Pro+ ilgi çekici bir tasarımla geliyor. Weibo’da paylaşılan canlı görüntülere bakılırsa Infinix GT 10 Pro+, Nothing Phone (2) benzeri şeffaf bir arka yüze sahip olacak.

Cihazın arkasınaa rastgele turuncu desenler yerleştirilirken, LED ışıklar içince C şeklinde bir işaret dikkat çekiyor. Nothing Phone (2) modelinden ilham alan telefonun hiç de fena görünmediğini belirtelim. Üst segment oyuncu telefonlarından ilham alan modelin teknik özellikleri de fena görünmüyor.

Her iki GT 10 Pro telefonda Full HD+ ekran, 5000 mAh pil ve arkada 108 MP ana kamera bulunuyor. Telefonlar ayrıca 32 MP özçekim kamerasına sahipler. Pro modeli, Dimensity 1300 yongasetiyle çıkış yapacak ve 8 GB + 8 GB (sanal) RAM ve 256 GB depolamayı bir araya getiriyor. Daha premium bir telefon olacak Infinix GT 10 Pro+ ise Dimensity 8050 yonga setine sahip. Her iki model de Android 13 tabanlı XOS 13.0 çalıştırılıyor olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu