Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Güle güle Galaxy J serisi! Hoş geldin yeni Galaxy A serisi

Samsung’un uzun yıllardır giriş seviyesi modelleri konumlandırdığı Galaxy J serisi resmen sona erdi. Samsung’un YouTube kanalından yayınlanan bir video ile bu durum onaylandı. Samsung daha iddialı giriş seviyesi telefonlara bundan sonraki süreçte yeni Galaxy A serisi ve Galaxy M serisinde yer verecek.

İlk Galaxy M serisi telefonlar Hindistan’da piyasaya sunuldu. Hatta telefonlar bir süredir ülkemizde de satışta. Kullanıcılardan yoğun ilgi gören telefonlar devasa pilleri, yüksek seviyedeki ekran kasa oranları ve iddialı diyebileceğimiz çift arka kameralarıyla dikkat çekiyor.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Elveda Galaxy J serisi

Galaxy M serisinin görücüye çıkması ve Galaxy A10 / A20 gibi modellerin tanıtılmasıyla zaten Galaxy J serisinin rafa kalkacağı netlik kazanmıştı. Ayrıca Samsung’un Galaxy J serisini sonlandıracağı geçen yıldan bu yana dillendirilen bir gelişme. Samsung ayrıca geçen yıl Galaxy On ve Galaxy C serilerini de iptal etmişti.

Son olarak Samsung’un şu ana kadar  Galaxy A10 , A20 , A30 , A50 ve A70 modellerini duyurduğu ve 10 Nisan tarihinde bu seriye yeni telefonlar dahil olacağını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu