Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMotorolaTeknoloji

Motorola Moto Z2 Play Teknik Özellikler ve Fiyat

Akıllı telefon pazarının en önemli oyuncularından birisi olan Motorola, Çinli Lenovo tarafından satın alındıktan sonra faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl pazara sunulan Moto Z Play’in yeni versiyonu Motorola Moto Z2 Play ile bugün karşımıza çıkan üretici telefonun farklı apartları ile özelleştirilebilmesine de olanak sağlıyor. Moto GamePad ile telefonunuzu bir avuç içi oyun konsoluna dönüştüren ve sadece bir tık ile telefonunuzu 360 derecelik 4K videolar kaydedebilen yeni nesil bir kameraya dönüştürme imkanı tanıyan yeni Moto 360 Kamera Modu ile satışa sunulacak olan Moto Z2 Play‘in oldukça dikkat çekici yetenekleri var.

Yeni Moto Mods ile sınırsız imkanlar

Geçtiğimiz yıl Moto Z serisi ile ilk kez tanıtılan Moto Mods bu yıl da teknoloji severlerin favorisi olabilir. Yeni Mod’lardan Moto GamePad ile akıllı telefonunuzu bir avuç içi oyun konsoluna dönüştürebiliyorsunuz. Gerçek bir oyun deneyimi için çift kontrol paneli ve dört düğmeli GamePad dahili 1035 mAh pil ile geliyor ve telefona ekstradan güç veriyor.

Moto 360 kamera ile objektifinizden hiçbir şey kaçmayacak

Tüm Moto Z cihazlarıyla birlikte çalışabilen yeni 360 kamera Modu ile telefonunuzla 360 derecelik görüntüler çekebilirsiniz. Sadece bir tık ile 360 derecelik 4K videolar kaydedebilir, görüntülediğiniz yönün sesini de 3D olarak alan özellik sayesinde eşsiz videolar alabilirsiniz. Bu çok iyi bir inovasyon olmuş.

Motorola Moto Z2 Play Teknik Özellikler

  • 5,5 inç AMOLED Full HD ekran, Gorilla Glass 3 koruma
  • Snapdragon 626 yonga seti
  • 32GB Hafıza 3GB RAM, 64GB Hafıza 4GB RAM
  • 12 megapiksel f/1,7 arka, 5 megapiksel f/2,2 ön kamera
  • 3000 mAh pil
    Geçtiğimiz yıl Hairan ayında tanıtılan ve sonbahar aylarında da ülkemize giriş yapan Moto Z2 Play pekte başarılı olmadı. Turkcell ile yapılan ortaklık neticesinde belli bir kesime ulaşabilen Moto Z2 Play’in devam telefonu Moto Z3 Play bugün tüm detayları ve özellikleri ile sızdırıldı.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu