LGTeknoloji

LG ToneStudio kablosuz kulaklık ve surround hoparlörü tanıttı

Apple’ın iPhone 7 ve iPhone 7Plus lansmanında kablosuz bluettoth kulaklığı AirPods’u tanıtması mobil pazarda bir hareketlilik yaşanmasını sağladı. Hem LG, Sony, Samsung ve Philips gibi firmaların bu noktada oldukça başarılı ürünleri vardı ama hiçbiri de bu donanımları öne çıkartmayı başaramadı. İş yine Apple’a düştü ve kablosuz kulaklıklar bir anda mobil sektörün gündemine oturdu. LG uzun zamanda beri Tone serisi kulaklıklar ile pazarda ve bugün LG ElectronicsToneStudio kablosuz kulaklığı ve hoparlörünü tanıttı. LG ToneStudio ile müziği kulağımızın içerisinde veya dışarısında bir kablo olmadan rahatça ve konforlu bir şekilde dinleyebiliyorsunuz. Daha önceden alışık olduğumuz at nalı şeklindeki ünite 1 çift kulaklık ve 1 hoparlörden oluşuyor. Aynı zamanda dijitalden analoga çevirici ve DTS 3D Surround ses de içerisinde bulunuyor. İki parçayı birleştirip tek bir ses çıkışı almanızda bu ürün ile mümkün kılınıyor.

ToneStudio

LG kullanıcılarını cezbetmek için ToneStudio‘yu sunuyor. LG büyük bir yeniliğe de imza atıyor ve ürün içeriğinde bulunan Wireless Kulak İçi Kulaklıkları şarj edebilen ve dünyada ilk olan Wireless şarj teknolojisini de at nalı şeklindeki aparata yerleştiriyor. Bunun yanında ürünleri şarj edebileceğiniz ek bir şarj ünitesi de bulunuyor ama bu teknolojiye sahipken bunu kullanmak istemeyebilirsiniz. Her Tone serisi kulaklıkta olduğu gibi gelen aramalarınızı sesli olarak cevaplayabilir veya reddedebiliyorsunuz.

5 Ocak ve 8 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’ta düzenlenecek CES 2017 fuarında LG’nin bu ürünleri dışında İnfinim ve Ultra adı verilen yeni ürünlerini de tanıtacak. Bu ürünlerin ülkemiz pazarına nasıl ne zaman ve hangi, şartlarda geleceği ise Ses kalitesi hakkında şu anda bilgimiz olmadığından dolayı şimdilik sadece görsel değerlendirme yapabileceğimiz bu ürünün oldukça ergonomik ve sade bir görünüşe sahip olduğunu belirtelim , LG ve yeni teknolojilerini yakın zamanda sokakta veya metroda görebiliriz…

LG G6 sızdırıldı! Karşınızda LG’nin yeni tepe modeli

LG G6
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu