AndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo T2x Çok Yakında Dünyaya Açılacak

Vivo’nun daha önce Çin pazarına yönelik olaran telefonu Vivo T2x çok yakında küresel çapta satışa sunulacak. Telefonun işlemcisi değişiyor…

Görünüşe bakılırsa Vivo küresel çapta yeni bir orta segment telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Markanın daha önce Çin pazarına yönelik olan telefonu Vivo T2x şimdi küresel çapta boy göstermeye hazırlanıyor.

Google Play konsol listesinde beliren telefon küresel pazara açılırken farklı bir yonga seti kullanacak. Liste bilgilerine göre telefona Dimensity 700 işlemcisi güç verecek. Yine buradaki bilgilere göre telefon Android 13 sürümüyle çıkış yapacak ve Full HD+ çözünürlüğünde bir ekran sahip olacak.

Vivo T2x Başlıca Özellikleri

vivo T2x’in daha önce Çin’de çıkış yaptığını belirttik. Dolayısıyla telefonun teknik detayları büyük ölçüde belli. Ayrıca işlemci dışında diğer teknik detayların aynı kalacağını düşünüyoruz.

Telefonda 6,58 inç büyüklüğünde FHD+ (1080 x 2408 piksel) çözünürlüğünde ve 144Hz yenileme hızına sahip LCD ekran yer alıyor. 8GB RAM, 128GB/256GB bellek seçenekleriyle çıkış yapan modelin arkasında 50 megapiksel + 2 megapiksel şeklinde çift kamera bulunuyor. Önde su damlası çentik üzerine konumlandırılan kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde. Yana monte bir parmak izi tarayıcısı taşıyan telefonun öne çıkan bir diğer özelliği ise 44 watt hızlı şarj destekli 6.000 mAh pili.

Siyah ve mavi renklerde çıkış yapan telefonun Çin fiyatı 255 $’dan başlarken, küresel çapta fiyatın biraz daha yukarıda olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu