Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Android 13 Güncellemesi İçin Çok Bekletmeyecek

Yeni bir rapora göre Samsung Android 13 beta sürümünü yakında dağıtılabilir. Bu gelişme güncellemenin erken yayınlanacağı anlamına geliyor.

Samsung Android 13 / One UI 5.0 sürümünü çok yakında Galaxy S22 serisi kullanıcılarıyla buluşturabilir. Kısa süre önceki bazı rapolar Samsung’un Güney Kore ekibinin Android 13 güncellemesi üzerinde çalıştığına dair bazı kanıtlar ortaya çıktı. Bu gelişme Android 13’ün halka açık bir beta sürümünün yakında yayınlanabileceğinin sinyali olarak görüldü.

Samsung Android 13 Beta Sürümünü Her An Başlatabilir

Samsung’a yakınlığıyla bilinen TizenHelp sitesine göre Galaxy S22 serisi için hazırlanan Android 13 / One UI 5.0 beta yazılımı S906NKSU2ZVF6 sürüm numarasını taşıyor. Beta programı Güney Kore’de başladıktan sonra diğer pazarlara açılması çok zaman almayacaktır.

Samsung ayrıca son dönemde üretici yazılımı politikasında önemli bir değişikliğe gitti. Avrupa’da satılan ülkelerin büyük bölümü artık aynı CSC yazılım koduna sahip. Bu gelişme beta programı ya da yayınlanacak resmi bir güncellemenin kısa süre içerisinde daha fazla ülkede kullanılabilir olacağı anlamına geliyor.

Samsung Android 13

Muhtemelen temmuz ayı geldiğinde Samsung’un Android 13 beta programını başlatmasını bekleyeceğiz. Beta sürecine ilk etapta Galaxy S22 serisi modeller dahil edilecek. Devamında Galaxy S21 serisi ve Galaxy Z Fold 3 / Z Flip 3 modelleri bu sürede katkı sunabilirler.

Samsung yeni Android sürümüyle birlikte kullanıcı arayüzü seviyesini One UI 5.0’a yükseltecek. One UI 5.0 cephesindeki ilk gelişmeler özellikle animasyonların hızlandırıldığı yönünde.

Öte yandan Samsung‘un Android 13’e yükselteceği çok sayıda cihaz mevcut. Tüm bu listeye alt bölümdeki haberden göz atabilirsiniz.

One UI 5.0 Büyük Bir Değişim Sunmaya Hazırlanıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu