Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerSosyal Medya

Messi’nin Gözyaşlarını Sildiği Peçete Yuh Dedirten Fiyatla Satışa Sunuldu

Messi ‘nin veda basın toplantısında gözyaşlarını sildiği peçete olay oldu. Peçetenin orijinali 10 bin dolardan satışa sunuldu.

Messi ve Barcelona birlikteliği finansal ve yapısal engeller nedeniyle 21 yıl sonra sona erdi. Messi’nin Barcelona’dan ayrılırken gerçekleştirdiği basın toplantısında epey duygulu anlar yaşandı. Bir ara ağlamaya başlayan yıldız futbolcu eşinin uzattığı peçete ile gözyaşlarını sildi. Messi ‘nin gözyaşlarını sildiği bu peçete çok geçmeden bir anda ilgi odağı oldu.

Arjantin’in başkenti Buenos Aires’teki bir kişi Messi’nin Barcelona’daki son basın toplantısında gözyaşlarını sildiği peçetenin ‘orijinalini’ 10 bin dolara satışa çıkarmaya karar verdi.  İnternet kullanıcısı, peçete üzerinde “Lionel’in genetik materyalin” olduğunu iddia ediyor.

Merak edilen bu kullanıcının peçeteye nasıl ulaştığı. Bu peçete basın toplantısının sona ermesiyle birlikte muhtemelen çöpe atılmıştır. Söz konusu kullanıcı basın toplantısında mıydı? Ya da bu dahiyane düşünceyi önceden planlayıp birileri aracılığıyla peçeteyi ayırttı mı onu da bilmiyoruz. Sosyal  medyada kısa süre içerisinde olay olan bu peçeteyi bakalım satın alan biri çıkacak mı?

Messi, PSG’ye Transfer Oldu

Kimilerine göre dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak gösterilen Messi, Barcelona’dan ayrıldıktan sonra Fransız ekibi PSG’ye transfer oldu. Arjantinli yıldız, Fransız temsilcisinden yıllık 35 milyon euro kazanacak. İki yıllığı ise 70 milyon euro’ya tekabül ediyor.

35 milyon euro da imza parası alacak olan Messi’nin toplam geliri, bonuslar hariç 105 milyon euro’yu bulacak. Bu rakama göre Messi; aylık 35 milyon euro, haftada 675 bin euro, günde 96 bin euro, saatte 4 bin euro, dakikada 67 euro, saniyede ise 1.1 euro kazanacak.

Türk lirasına vurduğumuzda Messi, iki saatte bir Türkiye’den alt kategoriden de olsa bir araba satın alabilecek kadar para kazanıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu