Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S9 Plus ve Galaxy S8 Plus yana yana!

Samsung 2018’in ilk bombalarını şubat sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde patlatacak. Mobil dünyasının bir numaralı ismi etkinlikte yeni tepe modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ın duyurusunu gerçekleştirecek. Etkinliği iki aydan kısa bir süre kaldı ve Galaxy S9 modelleri hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak Galaxy S9 Plus ve Galaxy S8 Plus modellerine ait ekran koruyucuları yan yana görüntülendi.

Galaxy S9 Plus ve Galaxy S8 Plus
Galaxy S9 Plus ve Galaxy S8 Plus

Bu önemli bir gelişme, zira daha önceki sızıntılar Galaxy S9 modellerin önden görünümlerinin Galaxy S8 ile aynı olacağını göstermişti. Son sızıntı bunu doğruluyor, fakat Galaxy S9 modellerde özellikle alt bölümdeki çerçevenin biraz daha inceltildiğini gösteriyor. Özellikle Galaxy S9+’ta ekran / kasa oranının bu defa %85’in üzerinde olacağını söyleyebiliriz.

Selefinden farklı olarak Galaxy S9 Plus’ta çift arka kamera göreceğiz. 6GB RAM’in yer verileceği telefonda Snapdragon 845 / Exynos 9810 işlemci, daha gelişmiş bir yüz tanıma sistemi, çift arka kamera altında parmak izi okuyucusu ve Android 8.0 öne çıkacak diğer özellikler olacak.

 

https://www.teknoburada.net/2018/01/05/galaxy-note-8-android-8-0-oreo-guncellemesi-basladi/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu