Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarSamsungTeknoloji

Samsung W24 ve W24 Flip 3C Sertifikasında Gözüktü

Samsung’un Premium Segment İçin Ürettiği Ve Sınırlı Sayıda Satışa Sunduğu W Serisi Yeni Cihazları W24 ve W24 Flip 3C Sertifikasında Gözüktü.

Samsung, son birkaç yıldır Ekim ayı civarında Çin’de W serisi katlanabilir akıllı telefonlarını piyasaya sürdü. Görünüşe göre bu yıl da farklı olmayacak çünkü Samsung W24 serisi akıllı telefonlar Çin’in 3C sertifikasını çoktan geçti.

Çinli 3C yetkilisi, yakında çıkacak olan iki Samsung akıllı telefonu, yani SM-W9024 ve SM-W7024 için onay verdi. Listelemeye göre Samsung, her iki cihaz için de 11V / 2.25A şarjı destekleyen bir EP-TA800 şarj cihazı sağlayacak. Bu da her iki modelin de 25W şarj kapasitesi sunmasının beklendiğini gösteriyor. Sırasıyla SM-W9024 ve SM-W7024 modellerine karşılık gelebilecek Samsung W24 ve Samsung W24 Flip’in Ekim ayı civarında lansmanına tanık olacağız.

Bu cihazlar, sırasıyla Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5’in birinci sınıf yeniden markalanmış sürümleri olacak şekilde ayarlanmıştır. Tipik olarak Samsung, bu telefonların piyasaya sürülmesi için China Telecom ile işbirliği yapar. Galaxy W23, W24 ve W24 Flip gibi önceki W serisi modeller gibi, hayır amaçlı bağış toplama amacıyla satılacak. Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’in fiyatları ve ayrıntılı teknik özellikleri henüz resmi olarak yayınlanmadığı için henüz açıklanmadı.

Bir başka haberde, Samsung kısa bir süre önce merakla beklenen Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 akıllı telefonları için lansman etkinlikleri düzenleme planlarını açıkladı. Kore lansman etkinliğinin Temmuz ayının son haftasında gerçekleşmesi planlanıyor. Ancak, ABD ve Kanada pazarları için lansman etkinliklerinin 11 Ağustos’ta planlandığını belirtmekte fayda var.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu