Güncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Tab S7 Lite Rengarenk Olacak! Ya Özellikler

Samsung Galaxy TabS7 Lite çarpıcı renkler ile kullanıcıların  adeta başını döndürecek. Ya özellikeri nasıl olacak? İşte detaylar.

Akıllı telefonları için sayısız güncellemeler yayınlayan ve yayınlamaya da devam eden Güney Koreli şirket Samsung, yepyeni ürünleri de karşımıza çıkarmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni amiral gemileri ile kullanıcıların başını döndüren şirket tabletleri ile de adından epey söz ettirecek. Ocak ayında duyurulan Samsung Galaxy Tab S7 Lite merakla beklenmeye devam edilirken cihaz hakkında ilk bilgiler de geldi. Orta sınıf segmentli tablet olarak karşımıza çıkacak olan model, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek özellikler ile donatılmış olacak.

Akıllı telefon pazarındaki başarıları ile günümüzde ülkemizde ve dünyada popüler bir konuma sahip olan şirket yine adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Ocak ayı içerisinde haberlerimizde bahsettiğimiz yeni tablet modeli için geri sayım devam ederken dünyanın çeşitli yerlerindeki teknoloji meraklıları da yeni tabletin çıkış tarihini merakla beklemeye başladılar. Cihazın cıkış tarihi gizemini korumaya devam ederken bugün çarpıcı bazı detaylar ortaya çıktı.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Tab S7 Lite Çarpıcı Renklere Sahip Olacak

Dört farklı göz alıcı renk seçeneği ile karşımıza çıkacağı belli olan yeni tablet Qualcomm Snapdragon 750G işlemciden güç alacak. Wi-Fi, LTE ve 5G özellikli üç farklı varyantta beklenen cihaz 11 inç ile 12.4 inç aralığında iki ekran modeli ile piyasaya sürülecek. Android 11 tabanlı One UI 3.1 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan tablet 4GB RAM desteğine de ev sahipliği yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu