Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A22 5G Fiyatı Ve Özellikleri Belli Oldu! En Uygun 5G

Akıllı telefon pazarının lideri olan Samsung yine rahat durmuyor. Samsung Galaxy A22 5G özellikleri ile gündeme bomba gibi düştü.

Bu yıl akıllı telefon modelleri ile piyasayı kasıp kavurmaya devam eden Güney Koreli teknoloji devi Samsung telefonların yanı sıra yayınladığı güncellemeler yüzünden de dilimizden düşmedi. Hemen hemen tüm telefon modelleri için güncellemeler yayınlayan şirket yine rahat durmuyor. Sayısız akıllı telefon modeli ile 2021’in başından bu yana haberlerimizden eksik olmayan şirket bir yandan katlanabilir akıllı telefon ekranları üretiyor diğer yandan da yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışıyor. Güncellemeleri de ihmal etmeyen şirket şu sıralar 5G teknolojisine sahip yeni akıllı telefon modeli ile konuşuluyor. Bugün Samsung Galaxy A22 5G hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Daha önce yaptığımız pek çok haber de şirketin hızına yetişilemez olduğundan bahsetmiştik. Bir gün güncellemeler ile bir gün yeni telefon modelleri ile diğer gün katlanabilir ekranlar ile sık sık haberlerimizde yer alan teknoloji devi yine kullanıcılarının yüzünü güldürecek. Şirket 5G teknolojisine sahip en uygun telefon modellerine dair bazı özellikler ile yine haberlerimiz de kendine yer buldu.

Samsung Galaxy A22 5G
Samsung Galaxy A22 5G

Samsung Galaxy A22 5G Özellikleri

Yavaş yavaş 5G teknolojisine sahip telefon modellerini piyasaya sürmeye başlayan Güney Koreli dev, geçtiğimiz günler de Galaxy A22 5G ile haberlerimize konu olmuştu. Geekbench veritabanında SM-A226B model numarası iler yer alan akıllı telefon modeli bünyesinde Android 11’e yer veriyor. MediaTek Dimensity 700 işlemcisine ek olarak 6GB RAM ile donatılmış olacak olan telefon modeli 2.2GHz saat hızına sahip olacak. 2.2GHz hızına sahip iki Cortex-A76 CPU çekirdeğine ve 2.2GHz hızına sahip Cortex-A55 CPU çekirdeği ile karşımıza çıkacak. BU çip ayrıca 950MHz’de çalışan ARM Mali-G57 MC2 GPU’ya da sahip.

Hem SA hem de NSA modlarını destekleyen bir 5G yonga setine sahip olan telefon modeli Geekbench 5’in tek çekirdekli testinde 562 puan ve çok çekirdekli testinde 1.755 puan aldı. Unutmadan belirtelim cihaz 4 farklı renk seçeneğine de sahip olacak.Unutmadan belirtelim cihaz 4 farklı renk seçeneğine de sahip olacak. Type-C bağlantı noktasına sahip olması beklenen telefon modeli bazı pazarlar da 4G olarak da lansmana çıkacak. Cihazın 2021’in ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenirken fiyatının ise 180 dolar yani 1.500 TL olabileceği ifade ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu