Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A05s Giriş Seviyesine Damga Vuracak

Bütçe dostu akıllı telefon Samsung Galaxy A05s ortaya çıktı. Telefonun kimi teknik detayları da duyuru öncesinde sızdırıldı.

Samsung, Galaxy A05 ve Galaxy A05s olmak üzere iki yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Resmi lansman öncesinde Galaxy A05s’in görselleri ve videoları OnLeaks adlı kaynak tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

Yayınlanan görüntüler, çok yakında çıkış yapacak olan Samsung Galaxy A05s’in ekranda bir çentik ve bu çentik üzerinde selfie kamerasının yer alacağını gösteriyor. Arka tarafta üç kamera ve bir LED flaş bizleri karşılıyor.

Güç düğmesi ve ses tuşları telefonun sağ tarafında görünüyor. Görünüşe bakılırsa güç düğmesi aynı zamanda parmak izi sensörü olarak da çalışabilecek. Eğer bu gerçekleşirse seride ilk kez bu özellik kullanılmış olacak.

Bazı teknik detaylardan söz etmek gerekirse, telefonda 6.6 inç büyüklüğünde ve U şeklinde çentiğe sahip düz bir ekran yer alacak. Ayrıca telefonda 3,5 mm kulaklık girişi, hoparlör ızgarası ve alt kısımda şarj bağlantı noktasını görüyoruz. Samsung Galaxy A05s akıllı telefonun boyutları yaklaşık 167,9 x 77,7 x 8,8 mm olacak.

Galaxy A05s ayrıca birkaç hafta önce FCC ve SIRIM’den de sertifikalar aldı. FCC sertifikası, cihazın 4.000mAh batarya ile geleceğini ve 25W hızlı şarjı destekleyeceğini ortaya çıkardı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu