Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG V30 ekran bilgileri gelmeye başladı!

LG’yi amiral gemi segmentinde temsil eden yeni  nesil V serisi telefon hakkında bilgiler gelmeye başladı. Sektörden edinilen bilgilere göre LG V30 ekran özellikleriyle Galaxy S serinin karşısına bu defa daha iddialı çıkacak. Dünyanın önde gelen ekran üreticilerinden LG’nin kavisli OLED panel üretimi noktasında Samsung’un gerisinde kaldığı bir gerçek. Ancak Çinli kaynaklardan gelen bilgiler LG Display biriminin nihayet kavisli OLED ekran için seri üretime başladığı bildiriliyor.

LG V30 ekran
LG V30 ekran

LG üretimi çift tarafı kavisli OLED ekranı ilk olarak V30 modelinde göreceğiz. V serisinde bir kez daha çift ekran kullanımının sürmesi bekleniyor. LG tepe modeli G6’dan farklı olarak bu defa Snapdragon 835 işlemcisini kullanacak. Bellek biriminde artış olur mu bilinmez, ancak V30’un serinin önceki modellerinde olduğu gibi gelişmiş bir multimedya deneyimi sunacağı kesin.

LG V30 tanıtım tarihine gelince; V20 geçen yıl eylül ayında çıkış yaparken, devam modelinin de aynı dönemde tanıtılması muhtemel görünüyor. Hatta LG bir sürprize daha imza atarak V30’da yeni Android sürümüne (Android 8.0) yer verebilir.

 

LG G6 pil kullanım ve şarj dolum süresi test sonuçları yayınlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu