Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find X5 Pro En Net Haliyle Karşınızda!

2022’nin en çok merak edilen telefonlarından biri olan OPPO Find X5 Pro her açıdan karşımızda. Kumlu dokuya sahip arka bölüm dikkat çekiyor.

OPPO’nun önümüzdeki yıl şubat veya mart aylarında resmi olarak piyasaya sürülmesi beklenen yeni nesil Find serisi amiral gemisi akıllı telefonlar üzerinde çalıştığını biliyoruz. Markanın yapacağı duyuru öncesinde cihazlarla ilgili bazı sızıntılar bir süredir gerçekleşmekte. Mobil dünyasındaki birçok akıllı telefonu daha tanıtılmadan bizlere gösteren @OnLeaks, son olarak OPPO Find X5 Pro modelini karşımıza çıkardı. İddiaya göre OPPO, Çin kültüründe uğursuzluk olarak kabul edildiği için “4” rakamını atlayacak.

Görüntüler, Find X3 Pro’da daha önce gördüğümüze benzer bir kamera modülünü sergiliyor. Ancak bu sefer şirket, kamera modülü için kare yerine düzensiz bir yamuk şekli benimsiyor. Önemli bir fark, telefonun önceki nesil modelde gördüğümüz cam doku yerine artık kumlanmış bir dokuya sahip yeni bir arka panel tasarımı görüyoruz.

Ön tarafa gelince, telefonda ön kamera ekran üzerinde bir kez daha sol üst köşeye konumlandırılıyor. Öte yandan ekran çerçevelerinin minimuma indirildiği ve bu da Find X5 Pro’da daha yüksek bir ekran / kasa oranın yer alacağına işaret ediyor. Ayrıca güç butonu telefonun sağ tarafında, ses butonları sol tarafa yerleştirilmiş.

Teknik özelliklere gelince; Find X5 Pro’da 6.78 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonda 50 megapkisel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı ve 13 megapiksel telefoto kameranın tercih edilmesi bekleniyor. Öte yandan OPPO, Find X5 modelinde MediaTek Dimensity 9000 yonga setini tercih edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu