Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluPlayStationTeknolojiXbox

Cyberpunk 2077 PS4 ve Xbox One sürümü ile çuvalladı

CD Projekt RED’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077 PS4 ve Xbox One sürümleri ile adeta çuvalladı. Oyun konsolda çok kötü görünüyor.

Ertelemeler kralı Cyberpunk 2077 PS4, Xbox One, PC, PS5 ve Xbox Series X/S için nihayet çıktı. Yeni nesil konsollarda geriye uyumluluk ile çalışan oyun, eski nesilde adeta çuvalladı. Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümü adeta oynanamaz seviyede.

Oyunu eski nesilde oynamak isteyen oyuncular hem grafiksel hem de FPS açısından sorunlar yaşıyor. 15 FPS’e kadar düşen kare hızı ve sürekli bugların yaşanması oyun için oldukça utanç verici bir durum. Eski nesile çıkarıp para kazanacağız mantığını izleyen CD Projekt RED, kısa süre içerisinde eleştiri oklarının hedefi oldu.

Çünkü PlayStation 4 ve Xbox One’da oyun aynı GTA 3 gibi çalışıyor. Evet yanlış okumadınız GTA 3 gibi grafikler eski nesilde oyuncuları karşılıyor. Bunun güncelleme ile toplanmasının ihtimali yok. Yeni nesilde bile 60 FPS yani performans moduna alındığında çamur gibi görüntü sunan oyun, şu an sadece RTX 30 serisi ekran kartlarında sıkıntısız çalışıyor. Sıkıntısız dediğimize bakmayın bu ekran kartlarında bile bug ve glitchler yaşanıyor.

Son yılların en kötü çıkışını gerçekleştiren oyun olarak tarihe geçen Cyberpunk 2077’nin güncellemeler ile en azından PC, PS5 ve Xbox Series X/S konsollarında toplaması bekleniyor. Ancak yeni güncellemenin 2021’den önce çıkması çok zor görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu