Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Xperia 1 III Beş Yedi Dokuz Artık Ne Derseniz Deyin O Geliyor!

Muazzam isimlendirme politikası izleyen Sony, yeni telefonu Xperia 1 III için gün saymaya başladı. Peki, bu telefon nasıl olacak?

Japon teknoloji devi yılmadan usanmadan akıllı telefon işinde faaliyet göstermeye devam ediyor. 2.500 dolarlık Xperia Pro’dan sonra şimdi de Sony’nin Xperia 1 III modelini tanıtacağı ortaya çıktı. İsimlendirme politikasında kafa karışıklığı yaratan Sony, yeni telefonu ile sunacağı özelliklerle dikkat çekmeye çalışacak.

OnLeaks tarafından sızdırılan görseller, telefonda daha küçük çerçevenin olacağını gösteriyor. 6.5 inç büyüklüğünde 21:9 gibi anlamsız bir ekran oranı ve 4K HDR çözünürlüğü ile dikkat çekecek olan telefon, gücünü Qualcomm’un 2021 yılı amiral gemisi yonga seti Snapdragon 888’den alacak.

Xperia 1 III

8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan bu telefon kamera konusunda dikkat çekecek. Telefonun arka bölümünde dörtlü kamera kurulumu yer alacak. Bu kameraların çözünürlüğü henüz bilinmese de en alttaki kare şeklindeki kameranın periskop lens olduğu düşünülüyor.

Fotoğraf konusunda millete lens sağlayan ancak kendisi bu işi kıvıramayan Sony, Xperia 1 II ile şeytanın bacağını kırmıştı. Sony muhtemelen yeni modeli ile Samsung’un Galaxy S21’ine yakın bir deneyim sunacak.

Profesyonel kamera modunun da yer alacağı telefon, yine 1.000 doların üzerinde bir fiyattan satışa sunulacak. Zaten satmayan telefonlarını bir de 1.000 doların üzerine çıkaran Sony, kendi ayağına sıkıyor farkında değil. Muhtemelen Sony’i bu yıl telefon pazarında son kez göreceğiz. 2022’de muhtemelen Sony sadece oyun ve görüntüleme teknolojilerine odaklanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu