Akıllı TelefonGenelSamsung

Galaxy S23 Ultra Kutu Açılış Videosu Yayında!

Samsung, Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra için resmi kutu açılış videoları yayınlandı. Bakalım kutu içerisinden neler çıkıyor.

Samsung geçtiğimiz gün Galaxy Unpacked 2023 etkinliği sırasında Galaxy S23 serisini duyurdu. Cihazlar dünya çapında çeşitli ülkelerde şimdiden ön siparişe açıldı. Telefonlar için birçok kutu açılış ve inceleme videosu yayınlandı. Çok geçmeden Samsung’un da Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra modellerinin resmi kutu açılış videoları gösterime girdi.

Samsung’un Galaxy S23 kutu açılış videoları şirketin resmi YouTube kanalında yayınlandı. Bu videolar Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra’nın tüm renklarini sergiliyor. Yeni akıllı telefonlar, geri dönüştürülmüş kağıt kullanılarak yapılmış ultra ince bir kutu içinde geliyor. Kutu içerikleri, telefonun kendisi, SIM çıkarma piminden, USB 3.2 Type-C şarj kablosundan ve hızlı başlangıç ​​kılavuzundan oluşuyor. Kutu içerisinden beklendiği gibi şarj cihazı ya da kılıf çıkmıyor.

Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra standart dört renkte sunuluyor: Krem, yeşil, lavanta ve hayalet siyah. Galaxy S23 Ultra’nın ayrıca dört rengi daha olacak ve bunlar sadece Samsung.com’da satışa sunulacak.

Samsung’un yeni üst düzey akıllı telefonları, Armor Aluminium çerçeve ve Corning Gorilla Glass Victus 2 (ön ve arka) malzemeden oluşuyor. Telefonların tümü IP68 sertifikasına sahip ve özel olarak geliştirilen Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alıyorlar. Galaxy S23 Ultra ayrıca yerleşik bir S Pen’e ve 200 megapiksel ana kamera ile geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu