Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Black Shark 4 müthiş özellikler ile çok yakında geliyor

Bugün gelen bilgiye göre çok yakında Xiaomi Black Shark 4 akıllı telefon geliyor. Telefon üst seviye donanımı ile dikkat çekiyor.

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan firma geniş bir ürün yelpazesine sahip. Oldukça iyi bir satış grafiği yakalayan firma 2021 yılına da çok hızlı girdi. Yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya devam eden firma oyun severler için özel bir cihaz üzerinde çalışıyor. Xiaomi Black Shark 4 modeli ile satışa çıkacak olan akıllı telefon üst seviye donanım özellikleri ile dikkat çekiyor. Yüksek performans sunacak telefon aynı zamanda hızlı şarj konusunda da en iyi telefonlardan birisi olacak.

Xiaomi Black Shark 4 teknik özellikleri

Telefon Snapdragon tarafından piyasaya sürülen en son yonga seti ile gelecek. Snapdragon 888 yonga seti çok iyi bir oyun performansı sunacak olan telefonda 6.67 inç ekran yer alacak. Ekran 2400x1080P çözünürlüğü destekleyecek ve OLED olacak. 120W ultra hızlı flaş şarjını destekleyen telefonda 4500mAh yüksek kapasiteli bir batarya yer alacak.

Xiaomi Black Shark 4

Firma tarafından telefonun hızlı şarj desteği ile 15 dakikadan daha kısa bir sürede tam şarj olacağını bildirdi. Android 11 yüklü olarak gelecek telefonda 8/12GB RAM ve 128/256GB dahili depolama alanı olması bekleniyor. Telefon oyun severleri için özel olarak tasarlandı ve daha zengin oyun içeriği sağlamak için çeşitli oyun üreticileri ile iş birliği yapıldı.

Telefonun kısa bir süre içinde tanıtılması ve satışa sunulması bekleniyor. Güçlü donanımı ve ultra hızlı şarj desteği ile oyun severler için oldukça ideal.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu