Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSony

Sony yeni güncelleme dalgası başlattı! İşte güncelleme alan telefonlar

Sony yeni güncelleme dalgası başlattı. Sony’nin ne derece iyi bir güncelleme siciline sahip olduğunu uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Japon üretici büyük güncellemelerin yanında aylık düzenli iyileştirmeleri yamalarını dahi Google’dan kısa bir süre sonra dağıtıma sunuyor. Google dün itibariyle Pixel ve Nexus telefonlar için haziran güncellemesini başlattı. Benzer güvenlik düzeltmelerinin yer verildiği yeni yazılım bu defa Xperia telefonlar için indirmeye sunuldu.

Sony yeni güncelleme başlattı
Sony yeni güncelleme başlattı

Xperia Blog sitesinde yer alan habere göre Sony, Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact ve Xperia XZ Premium için 47.1.A.12.205  yapı numarasına sahip yeni bir güncelleme başlattı. Güncelleme, Sony ve Google’ın işletim sistemine dahil ettiği son güvenlik düzeltmelerini içeriyor.

Güncelleme kapsamında ayrıca iyileştirmeler, hata düzeltmeleri, kararlılık ve sistem geliştirmeleri de bulunuyor. Arayüz noktasında ise herhangi bir değişiklik göze çarpmıyor.

Xperia XZ1, XZ1 Compact ve Xperia XZ Premium modellerinden birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden haziran güncellemesini sorgulatıp indirebilirsiniz. Güncelleme kademeli olarak dağıtımda.

 

Lenovo Z5 yalanı ortaya çıktı! İnsan soruyor neden diye! Neden?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu