Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

ASUS ZenFone 8 mini Göründü! Dışı Küçük İçi Kocaman Telefon

ASUS ZenFone 8 mini adım adım geliyor. Son dönemde haberlere konu olan telefon bu defa Geekbench karşılaştırma testinde karşımıza çıktı.

ASUS’un son dönemde bazı haberlere ve sızıntılara konu olan ZenFone 8 serisini yakında duyurması bekleniyor. Seride en fazla dikkat çekecek telefonlardan birini ASUS ZenFone 8 mini olması bekleniyor. Mayıs ayı içerisinde duyurulacağı ifade edilen telefon son olarak Geekbench kıyaslama testinde karşımıza çıktı. Bununla birlikte ZenFone 8 mini’nin işlemci ve RAM özellikleri kesinlik kazanmış oldu.

ASUS ZenFone 8 mini Çok Güçlü Görünüyor

Tek çekirdekte 1121, çoklu çekirdekte ise 3662 puan alan ZenFone 8 mini beklendiği gibi Snapdragon 888 işlemcisinden güç alıyor. Burada dikkat çeken nokta ise telefonun 16GB RAM’e sahip olması. Amiral gemi telefonların özel versiyonlarında yer bulan 16GB RAM’in ZenFone 8 serisinde mini modelde yer alacak olması bizleri şaşırtmadı değil.

ZenFone 8 mini’nin daha önce sızdırılan bazı teknik özelliklerinden söz edelim. Telefonda 5.92 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü OLED ekran yer alacak. 120Hz tarama hızına sahip olacak bu ekran üzerinde aynı zamanda ön kamera için bir delik olacak. Böylelikle ASUS, ZenFone 8 serisinde ZenFone 7 ile kıyaslandığında radikal bir tasarım değişikliğine gidilecek.

Telefonun arka kamera paketinde yer alacak iki sensör şimdiden belli. Bunlardan biri 64 megapiksel Sony IMX686 sensör ve bir diğeri yeni bir sensör olan Sony IMX663. Bunlara bir üçüncü kamera eşlik eder mi şu an için bilmiyoruz. ZenFone 8 mini hakkında tüm bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Yeni bilgiler geldiği takdirde sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu