DonanımGenelMasaüstü BilgisayarMicrosoft

Microsoft Surface Studio 3 Geliyor! iMac Üzgün

Teknoloji devi Microsoft, Surface Studio 3 masaüstü bilgisayarı ile sahalara geri dönecek. iMac rakibi bilgisayarın detaylarını inceleyelim.

Bilgisayar dünyasının hakim isimlerinden Microsoft, yeni Surface etkinliği için tarih verildi. Bu etkinlikte Surface Pro, Surface Laptop ve Surface Studio için yükseltmeler gelecek. Yazımızın konusu olan Microsoft Surface Studio 3 ise gündeme oturan modellerden. iMac rakibi olan bu masaüstü bilgisayarın bilinen detaylarını sizlere aktaralım.

Microsoft Surface Studio 3, 12 Ekim’deki Surface Etkinliğinde Tanıtılacak

Microsoft, Surface Studio serisinin son modelini yaklaşık 4 yıl önce piyasaya sürmüştü. Şirketin bu seriye uzun yıllardır yeni bir model katmaması oldukça eleştirilmişti. Ancak şimdi, Microsoft’tan gelen bilgiler, bekleyenlerini mutlu ediyor.

Microsoft’un 12 Ekim’de düzenleyeceği Surface etkinliğinde Surface Studio 3 masaüstü bilgisayarın da tanıtılacağı belirtildi. Apple’ın iş odaklı iMac modeline karşı rekabetçi bir rakip olması beklenen Surface Studio 3’ün teknik özellikleri bilinmiyor. Endüstri analistlerine göre Studio 3’ün işlemci tarafındaüst düzey bir yonga göreceğiz.

Masaüstü bilgisayara eşlik edecek olan Surface Keyboard, Surface Mouse ve Surface Pen modelleri, 2022 versiyonlarıyla yenilenecek. Böylece masaüstü bilgisayarın kullanımında son teknoloji ürünlerden destek alınmış olacak.

Bu bilgilere ek olarak yeni Surface Laptop ve Surface Pro modellerinin Studio 3 ile birlikte tanıtılacağını tekrardan hatırlatalım. 12 Ekim Çarşamba günü başlayacak olan bu etkinliğe sayılı günler kaldı. Microsoft’un tanıtacağı bu ürünler hakkındaki gelişmeleri kaçırmamak için bizleri takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu