Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriTeknoloji

Max Payne 1 ve 2 Baştan Yaratılıyor!

Oyun dünyasının kült yapımlarından olan Max Payne yeniden hayat bulunuyor. Serinin ilk ve ikinci oyunu baştan yaratılacak.

Remedy Entertainment, Max Payne ve The Fall of Max Payne’i yeniden yapacağını açıkladı. Şirket, PC, PS5 ve Xbox Series X/S için gelecek olan yeniden yapım baştan aşağıya yepyeni bir oyun sunacak. Remedy bu yeniden yapım için Rockstar Games ile yeni bir geliştirme anlaşması da kurduğunu açıkladı. Yani bu yeniden yapım büyük bütçeli oyunlar gibi olacak.

Rockstar Games’in kurucusu Sam Houser bir basın açıklamasında; Remedy’deki uzun zamandır arkadaşlarımız orijinal Max Payne oyunlarını yeniden yapmak için bize yaklaştıklarında çok heyecanlandık. Remedy ekibinin yıllar içinde yarattığı çalışmanın büyük hayranlarıyız ve bu yeni sürümleri oynamak için sabırsızlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamalara göre bu yeniden yapımda Control’ün grafik motoru kullanılacak. Northlight Engine’i kullanacak olan yeni yapımın şimdilik konsept aşamasında olduğunun da altı çiziliyor. Remastered yerine Remake yapmayı seçen Remedy bu yüzden merakla beklenen oyunu biraz geç indirime sunabilir. Tahminlere göre yeniden yapım 2023 yılından önce karşımıza çıkmayacak.

Remedy’nin şu sıralar Alan Wake 2 üzerinde de çalıştığını belirtelim. Alan Wake Remastered ile seriyi hareketlendiren Remedy ne varsa eskilerde var demiş gibi görünüyor. Oyun dünyasının kült yapımlarının yeni nesil grafikler ve yeni oyun motorları ile baştan yapılması oldukça sevindirici. Özellikle yeni nesil oyuncular bu kült yapımları artık oynar diye umuyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu