Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuDonanımGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

Oppo Find X Lamborghini Edition Geliyor!

Oppo’nun gündeme damga vuran akıllı telefonu Find X özel bir sürümü ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Porsche Design tasarımları ile farklılık yaratan Huawei’nin karşısına Oppo Find X Lamborghini Edition çıkacak. Fiyatı da tabi ülkemizde bir otomobil alınabilecek seviyede!

Adıyla da fiyatıyla da premium Oppo Find X!

Tasarımı ile oldukça şık yapıda olan Find X özel bir sürüme daha sahip oluyor. Lamborghini Edition versiyonu ile karşımıza çıkacak olan akıllı telefon 1500$ fiyat etiketi ile geliyor. 6.42 inç büyüklüğündeki neredeyse çerçevesiz ekranı bulunan cihaz donanım olarak da çok güçlü. Snapdragon 845 işlemci ve 8GB RAM’i bulunan Find X Lamborghini Edition AMOLED ekrana sahip. Şarj konusunda 0-100’ü 30dk olan cihazın diğer teknik özellikleri mevcut sürümle aynı yapıda. Batarya kapasitesi ise 3.730 mAh’den 3.400 mAh’e düşürülmüş. Fakat karbon tasarıma eşlik eden altın rengi Oppo ve Lamborghini logosunun cihazın arkasında çok şık durduğunu belirtmekte fayda var.

Ayrıca cihazın kutusunda ve şarj aletinde de spor otomobil devinin logosunu görmek mümkün. Cihazın şarj/data kablosu da turuncu renkte. Fiyat olarak her ne kadar bir hayli yüksek olsa da bu sürümün prestij amaçlı bir tasarım olduğu gerçeği fiyata da yansıyor. 1500$’lık satış fiyatıyla cihazın nasıl bir satış rakamına ulaşacağı merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu