Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Çok sayıda Galaxy Note 9 görüntüsü sızdı! Merak edilen soru yanıtını buldu

Geçtiğimiz günlerde ekran görüntüleri sızdırılan Galaxy Note 9 ’un selefinden pek de farklı olmayacağını gördük. Mobil dünyasının güvenilir sızıntı kaynaklarından OnLeaks, Note 9’un çok sayıda CAD tabanlı render görüntülerini ortaya çıkararak Note 8 tasarımının büyük ölçüde korunacağını bir kez daha onayladı. Bu durum şaşırtıcı olmasa gerek, zira Galaxy S9 modellerde bir önceki jenerasyonun tasarımı büyük ölçüde değilmedi.

Ön kısımda alt ve üst kısımdaki çerçeveler bir miktar daha incelmiş görünüyor. Galaxy S8’den S9’a geçişteki incelmenin yaşandığını söyleyebiliriz. Note 9, 161,9 x 76,3 x 8,8 mm ebatlarında olacak. Bu boyutlar telefonun Note 8’e göre biraz daha kısa, daha geniş ve daha kalın olacağı anlamına geliyor. Yine boyutlar Note 9’daki ekran boyutunun 6.3 ya da 6.4 inç büyüklüğünde olacağını gösteriyor.

Gelelim en çok merak edilen özelliğe. Parmak izi okuyucusunun uzun bir dönem ekrana gömülü olacağı konuşuluyordu, ancak görüntülere bakılırsa Samsung bu gelişmeyi bir sonraki Galaxy S telefonda karşımıza çıkaracak. Note 9’da parmak izi okuyucusu arka kısımda. İyi haber ise Note 8’e kıyasla daha erişilebilir bir konumda.

Arka kısımdaki çift kamera, Galaxy S9 Plus’ın aksine yan yana. Telefonun biraz daha kalın olacağını söyledik. Bu durum daha büyük bir pilin habercisi olabilir. Note 9 hakkında gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

Galaxy Note 9
Galaxy Note 9

Kulaklık girişi Note 9’da yer almaya devam ediyor. 

Galaxy Note 9 videosu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu