Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Video Konusunda iPhone’u Ağlatacak

Samsung’un önümüzdeki yıl tanıtacağı Galaxy S22 modeli hakkında bilgiler gelmeye başladı. Telefon video konusunda rakipsiz olacak.

Güney Koreli Samsung, bu yıl beklenenden tam bir ay önce yeni amiral gemisi ailesi Galaxy S21 ile karşımıza çıkmıştı. 8K çözünürlüğünde 30 FPS hızında video çekmesi ile dikkat çeken telefon rakiplerine taş çıkarmayı başarmıştı. Ancak Samsung, Galaxy S22 ailesi ile çıtayı daha da yükseltmek istiyor.

Galaxy S22 video konusunda devrim yaratabilir

Aktarılan bilgilere göre; Samsung, Galaxy S22’de 8K çözünürlüğünde 60 FPS hızında video çekimi üzerinde çalışmalarına başlamış durumda. İşlemci tarafında bu özelliği nasıl destekleyeceği bilinmeyen Samsung, depolama konusunda büyük sıkıntı yaşayabilir.

8K çözünürlüğünde 60 FPS hızında videoların sadece 1 dakikası telefonda 10 GB’tan fazla yer kaplayacak. Bu yüzden baz modellerin önümüzdeki yıl 256 GB’tan başlayabileceği söyleniyor. Hatta ve hatta 2022 yılında amiral gemisi modellerde 1 TB dahili depolama alanını görebiliriz.

Kamera konusunda büyük devrim yapması beklenen Samsung, artık 108 MP’nin pazarlamasından ekmek yiyemeyecek gibi görünüyor. Muhtemelen daha kaliteli bir lens ile telefondaki kamera alanında büyük ilerlemeler yaşanacak.

Galaxy S22

Samsung’un yeni amiral gemisi ailesini yine 2022’nin Ocak ayında tanıtması bekleniyor. Yine karşımıza 3 farklı model ile çıkacak olan Samsung, S-Pen desteğini artık ana modele de getirebilir. S-Pen’in S ailesine gelmesi ile artık Note ailesine gerek kalmadı. Muhtemelen bu yıl tanıtılacak olan Galaxy Note 21 son Note serisi olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu