AndroidGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTabletTeknoloji

Bedavadan biraz pahalı Huawei MatePad T8 tanıtıldı!

Hem orta segmente hemde üst segmente yeni tabletler kazandıran Huawei, bu kez de giriş segmenti için sudan ucuz MatePad T8 modelini tanıttı!

Bu yıl içerisinde iki farklı tabletini, iki  farklı segment için satışa sunan Huawei, giriş segmentine hitap edecek olan yeni tabletini MatePad T8 adı altında tanıttı. Daha öncesinde MediaPad serisi ile tabletlerini karşımıza çıkaran Çin merkezli teknoloji devi, kısa süre önce MatePad serisini oluşturarak MatePad Pro 5G ve MatePad 10.4 cihazlarını bizlerle buluşturdu. Bu iki cihazı takiben tanıtılan ve oldukça uygun fiyatlı bir model olan MatePad T8, fazla bir vaad sunmasa da giriş segmenti için yeterli bir donanım ile bizleri karşıladı.

8 inç, 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekranı ile tanıtılan MatePad T8; klasik çerçeveli bir tasarım ile pazara sunuluyor. Ön tarafta 2 megapiksel çözünürlüğe sahip küçük bir kameraya, arka tarafta ise 5 megapiksellik tekli kameraya sahip olan cihaz; 2GB RAM ve 16GB / 32GB dahili depolama seçenekleriyle birlikte geliyor. MediaTek MTK8768 yongasından güç alan ve 5.100 mAh kapasiteli bir pil ile giriş segmentine sunulan cihaz, EMUI 10.0.1 arayüz birimi ve Android 10 işletim sistemini barındırıyor.

Haberin başında da belirttiğimiz gibi giriş segmenti için üretilen ve bu doğrultuda fiyatlandırılan Huawei MatePad T8, 100 avroluk etiketiyle karşımıza çıkıyor. Bu da güncel kurlar ile 777 TL‘ye tekabül ediyor. Yani bu cihazı vergisiz, paysız, aracısız; kısacası ıvırsız-zıvırsız bir şekilde temin ettiğinizde yaklaşık 800 TL gibi bir ücreti gözünüzden çıkarmanız gerekiyor. Cihazın garantili bir şekilde Türkiye pazarına girip girmeyeceği ise şuan için bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu