Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi X resmi görüntüsü sızdı! İşte tasarım budur

Bir süredir dillendirilen Snapdragon 855 işlemcili Redmi telefon için artık geri sayıma geçebiliriz. Geçtiğimiz gün bir videoda karşımıza çıkan telefonun bu defa basın görüntüsü yayınlandı. Bu görüntü aynı zamanda telefonun pazarlama isminin Redmi X olacağını onayladı.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Redmi X karşınızda!

Uygun fiyatlı olacağı için amiral gemi telefonu birçok kullanıcı sabırsızlıkla bekliyor. Sızan görüntü bekleyenleri daha da heyecanlandıracaktır, zira Redmi X mevcut birçok üst düzey telefondan çok daha iyi bir görünüme sahip.

Telefonun ön tarafı ince çerçeveler dışında ekrandan oluşuyor. Bunda ön kameranın kasa içerisinden çıkacak olmasının etkisini görüyoruz. Arka tarafa baktığımızda öndeki sadece görünümünün buraya da yansıtıldığını söyleyebiliriz. Burada sadece dikey konumda yerleştirilmiş üçlü kamera ve altta Redmi logosu göze çarpıyor.

Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak telefonda parmak izi tarayıcısı ekran altında olacak. Arkada ana kamerası 48 megapiksel çözünürlüklü olacak telefonun Snapdragon 710 işlemcili versiyonu da bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu