Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Narzo 30 Serisi Sana Da Bu Yakışır!

realme markası farklı telefon modelleri için güncellemeler duyurmaya devam ediyor. realme Narzo 30 serisi için Android 11 gelecek.

Hem yayınladığı yeni güncellemeler hem de yeni bir telefon ile şu sıralar adından söz ettirmeye devam eden realme markası görüşüne bakılırsa 2021 yılına damga vurmak istiyor gibi görünüyor. Yakında X9 Pro modelini piyasaya sürecek olan ünlü şirket diğer bir yandan da mevcut telefonları için çeşitli güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar Android 12’yi merakla takip etmeye devam ederken bir çok marka da Android 11’i hızla telefon modellerine getirmeye devam ediyor. realme Narzo 30 serisi de Android 11 güncellemesi alacak.

Android 11 temalı güncellemeler telefonlara farklı görünümlerin yanı sıra farklı özellikler de kazandırıyor. Yeni arayüzün yanı sıra daha basit bildirim panelini getiren işletim sistemi yakında yerini Android 12’ye bırakacak. Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi olan Android, hızla piyasadaki varlığını da artırmaya devam ediyor. Özellikle telefonlar ile piyasadaki yerini koruyan işletim sistemi tabletlerde de oldukça iddialı.

"<yoastmark

realme Narzo 30 Pro ve Narzo 30A, 2021’in Üçüncü Çeyreğinde Android 11 Beta Alacak

Android 11 tabanlı UI 2.0’ı Narzo 30 serisi için de yayınlayacağını duyuran şirket bu haber ile kullanıcılarından tam puan alacak gibi görünüyor. 2021’in üçüncü çeyreğinde Narzo 30 serisine gelecek olan güncelleme, 2021’in ikinci çeyreğinde de X7 ve X7 Pro modeller için lansmana çıkacak. 2020 yılından bu yana Android 11 temalı bir işletim sistemi üzerinde çalışan şirket güncellemeyi beta olarak bazı telefon modellerinde karşımıza çıkaracak. İlerleyen aylarda da güncellemenin tam sürüm olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Kullanıcılar güncelleme için geri sayıma başladılar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu