AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Ultra’nın Kamerası Daha İyi Olacak

Samsung, Galaxy S23 serisi için bir kamera güncellemesi hazırlıyor. Güncelleme sonrası özellikle Galaxy S23 Ultra kamera performansı merak edilecek.

Mobil dünyasında Samsung’a en yakın kaynaklardan biri olan Ice Universe, Güney Koreli üreticinin Galaxy S23 serisi için yeni bir güncelleme hazırlığı içerisinde olduğunu bildirdi. Son One UI güncellemeleri, Samsung’un en son amiral gemilerindeki hataları gidermeye odaklanırken, kaynağın aktardıklarına göre hazırlık aşamasında olan güncelleme bu defa kamera odaklı olacak. Güncelleme sonrası en çok da Galaxy S23 Ultra ‘nın bu noktada neler sunacağı merak ediliyor.

Yine kaynağın aktardıklarına göre Samsung, stok kamera uygulamasından Gece Modunda iyileştirmeler yapacak. Halihazırda Samsung’un algoritması, özellikle Galaxy S23 Ultra’da görüntüleri agresif bir şekilde keskinleştiriyor gibi görünüyor.  Ayrıca, deklanşör hızının artırılması bulanıklık etkilerini en aza indirebilir. Bu arada Samsung zaten bir Good Lock uzantısı olan Camera Assistant içinde deklanşör hızı özelleştirmeleri sunuyor. 

Galaxy S23 serisine sahip olan ilk kullanıcılar telefonlarında kamera odaklanma sorunu yaşadıklarını bildirmişti. Belirtilen kamera güncellemesi sonrasında bu sorunun da ortadan kalmış olması bekleniyor.

samsung Galaxy S23

Kamera tarafındaki tüm bu gelişmelerin yanı sıra Galaxy S23 serisinde genel bir performans artışı da bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 2’nin özelleştirilmiş bir versiyonuna sahip olan telefonlar bu artışla birlikte AnTuTu ve Geekbench testlerinde daha iyi skorlar elde edecektir.

Öte yandan Samsung, Galaxy Store aracılığıyla Air Command uygulamasının 7.1.21.0 sürümünü piyasaya sürdü . Değişiklik günlüğüne göre Galaxy S23 Ultra’daki S-Pen bağlantı hatası gideriliyor.

11.Şifre: 8 Megapiksel Geniş Açı 2 Megapiksel 2 Megapiksel Makro

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu