Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTCLTeknoloji

TCL 20L Plus Sertifikasını Aldı Geliyor!

TCL’nin akıllı telefon pazarındaki girişimleri devam ediyor. Şimdi de TCL 20L Plus modeli sertifika aldı. Peki, bu model nasıl olacak?

TCL’nin 14 Nisan tarihinde yeni mobil ürünleri tanıtmaya hazırlanıyor. Türkiye’de de faaliyet gösteren firmanın bu etkinlikte hangi ürünleri tanıtacağı henüz bilinmiyor. Ancak bugün ortaya çıkan bilgilere göre TCL 20 ailesine TCL 20L Plus adında yeni bir model eklenecek.

TCL‘nin yeni modeli sürpriz bir şekilde Bluetooth SIG tarafından onaylandı. SIG, telefonun T774B, T775H ve T775B model numaralarına sahip olduğunu gösteriyor. Bu da telefonun üç varyant olduğu anlamına geliyor. Bu üç model de 4G teknolojisine sahip olacak. Ayrıca bu modeller aralarında ayrışacak.

Bu kodların 20L Plus’ın kendisi ve 20S ve 20 Pro modellerine ait olması bekleniyor. Şimdilik bu modellerin hangi segmentte yer alacağına dair en ufak bir delil bulunmuyor. Muhtemelen bu üç model de orta segmentte yer alacak.

Üst ve amiral segmente odaklanmayan TCL’nin oldukça makul bir politika izlediğini söyleyebiliriz. Telefon pazarında tutunmak için öncelikler giriş ve orta segment olması gerekiyor. Son 2 yıldır süren atakları ile kendine bir pazar payı bulmaya başlayan firma, önümüzdeki yıllarda belki üst segmente odaklanır.

Türkiye pazarında da uygun fiyat politikası izleyen firma, ayrıca televizyon sektöründe de faaliyet gösteriyor. Samsung’un panellerini kullanan firma, bu hızla giderse yeni Xiaomi olma yolunda ilerleyecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu