Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Black Shark 3 oyunlarda olduğu kadar kamerası ile de dikkat çekecek!

Yakında tanıtılacak olan oyuncu telefonu Black Shark 3 bugün görüntülendi. Bu telefon oyunlarda olduğu kadar kamerası ile de dikkat çekecek.

Oyuncu telefonu furyasına Black Shark markası ile start veren Xiaomi, bu alanda tanıttığı telefonları ile büyük beğeni toplamayı başarmıştı. Geçtiğimiz yılda da tanıttığı model ile başarılı bir şekilde kapatan firma, önümüzdeki ay serinin yeni telefonu ile karşımıza çıkacak.

2K çözünürlüğünde ekran ile gelecek olan telefonda 120Hz tazeleme oranı yer alacak. Ayrıca telefonu sürekli 120 Hz’de kullanmak zorunda değilsiniz. Kullanıcılar 60Hz, 90Hz ve 120Hz arasında seçim yapabilecek. Telefonu oyun amaçlı kullanmadığınızda daha fazla batarya süresi için tazeleme hızını 60 Hz’e çekebileceksiniz.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak olan bu modelde sıvı soğutma sistemi bulunacak. Bu sayede BlackShark 3 bu yonga setini kullanan diğer telefonlara kıyasla, 8 ila 12 derece arasında daha az ısınacak. 12 GB RAM’in Android dünyasında standart haline gelmeye başladığını fark etmişsiniz. Bu yüzden Xiaomi de bu modelinde 12 GB RAM‘e ve 512 GB dahili depolama birimine yer verecek.

Black Shark 3

Şimdi gelelim telefonun kamera özelliklerine. Bugün ortaya çıkan görsel ile telefonda üçlü kamera sisteminin yer alacağı resmen doğrulanmış oldu. Bu kamera kurulumu oldukça farklı bir şekilde konumlandırılacak. Xiaomi, yaratıcılığını ortaya koyarak, arka kameraları telefonun orta-üst bölümüne “V” şeklinde konumlandırılacak. Ana kamera + ultra geniş açılı lens + ToF sensörü olarak belirlenmesi beklenen bu lensler bakalım üst segmentteki rakiplerine kafa tutabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu