Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme GT 2 Pro Kamerası İlke İmza Atacak!

Realme’nin yakında tanıtacağı canavarı realme GT 2 Pro için bugün bazı kamera özellikleri açıklandı. Bu telefon resmen kamera katili olacak.

realme, şirketin ilk premium amiral gemisi olan realme GT 2 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti tarafından destekleneceğini geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu . Bugün realme GT 2 serisi özel küresel etkinliğinde şirket, realme GT 2 Pro modelinin tasarım, görüntüleme ve iletişim açısından 3 yeni ana özelliğini duyurdu.

Dünyanın ilk Biyo-tabanlı Tasarımı Realme GT 2 Pro modelinde

realme, birinci sınıf ama aynı zamanda basit bir genel görünüm kazandıracak Paper Tech Master Design için Japon tasarımcı Naoto Fukasawa ile bir kez daha ortaklık kurdu. Şirket, telefonun dünyanın ilk Bio-tabanlı akıllı telefon tasarımını kullandığını söylüyor.

Telefonun arka kapağı, karbon emisyonlarını kilogram başına yüzde 63’e kadar azaltabilen ve potansiyel fosil hammadde tüketimini yüzde 35’e kadar azaltabilen kağıt hamuru ve düşen yapraklar gibi yenilenebilir hammaddelerden elde edilen sürdürülebilir Sabic biyo-bazlı malzemelerden yapılmıştır.

Sabic biyo-bazlı malzeme, Uluslararası Sürdürülebilirlik ve Karbon Sertifikasyonunu (ISCC) ve ayrıca REACH, RoHS ve EPEAT gibi diğer son derece katı çevre düzenleme standartlarını geçiyor.

GT 2 Pro kutusu, eski modellerdeki yüzde 21,7’ye kıyasla yalnızca yüzde 0,3 plastik kullanan çevre dostu Ambalaj’a sahiptir. Ayrıca baskı için, renk kutusu ve kullanım kılavuzu için kullanılan çevre dostu Soya Mürekkebi kullanmıştır.

Dünyanın ilk 150 derece ultra geniş Kamerası

realme GT 2 Pro, telefonun görüş alanını ana kameranın 84 derece alanına kıyasla yüzde 278 oranında genişleten 150 derece ultra geniş kamera sunan ilk akıllı telefon olacak. realme ayrıca, güçlü bir perspektif veya ultra uzun alan derinliği sağlamak için realme GT 2 Pro’da akıllı telefonlar için dünyanın ilk balıkgözü modunu geliştirdiğini duyurdu. Geniş bir görüş alanıyla, genel resim görsel olarak daha da çekici hale getiriyor.

realme GT 2 Pro

Dünyanın ilk Ultra Geniş Bant HyperSmart Anteni

Telefon, üç teknolojiden oluşan bir Anten Dizisi Matris Sistemine sahip olacak. Bunlar dünyanın ilk ultra geniş bantlı anten değiştirme teknolojisi (HyperSmart), Wi-Fi Enhancer ve 360 derece yakın alan iletişimi (NFC) teknolojisi olarak isimlendiriliyor.

realme’nin HyperSmart anten değiştirme teknolojisi, telefonun her tarafını kaplayan ve neredeyse tüm yönlerde ana akım bantları destekleyen, tümü aynı sinyal gücüne sahip 12 sarmal antenle tasarlanıyor. Bu, GT 2 Pro’nun tüm antenlerin sinyal gücünü akıllıca değerlendirmesine ve en iyi sinyale sahip olanı otomatik olarak seçmesine olanak tanıyor.

realme GT 2 Pro

Simetrik Wi-Fi anteni, telefonun çevresinde daha dengeli sinyal gücü sağlamak için tasarlanmış. Şirket, testlerinde bu tasarımın sinyal kararlılığını asimetrik Wi-Fi anten tasarımına kıyasla yüzde 20 oranında iyileştirdiğini söylüyor.

realme GT 2 Pro ayrıca NFC sinyal alıcı-verici işlevine sahip en iyi iki hücresel antene sahip. Bu algılama alanını yüzde 500 ve algılama mesafesini yüzde 20 artırıyor. GT 2 Pro’nun üst kısmının tamamı, NFC sinyallerini her iki yönde de algılayarak, kartları veya akıllı telefonları kaydırmak için NFC kullanımını kolaylaştırıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu