AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknolojiTelevizyon

Realme TV inanılmaz fiyatıyla Hindistan’da! Türkiye’ye gelir mi?

Kısa bir süre önce Çin pazarına damga vuran Realme TV bugün de Hindistan pazarına resmen giriş yaptı. Fiyatlar ve özellikler inanılmaz. Peki Türkiye?

Akıllı telefon üreticilerinin son dönemde ilginç bir şekilde televizyon pazarına da giriş yaptıklarını görüyoruz. Aslına bakarsanız bunun temel sebebi de Xiaomi oluyor. Zira Xiaomi‘nin yeni nesil televizyonları Çin pazarında %48 gibi inanması zor bir pazar payına sahip. Diğer Çinli üreticiler de bu pastadan pay almak istiyorlar ama işleri de zor. Geçtiğimiz ay itibariyle Çin’de satılmaya başlanan Realme TV bugün itibariyle Hindistan pazarına resmen giriş yaptı.

Televizyon iki farklı modeli ile karşımızda. 32 inç ve 43 inç ekran boyutuna sahip ürünler inanılmaz satış fiyatları ile Hintli kullanıcılar ile buluşuyor. 2019 yılında Hindistan pazarında %808 büyüme gösteren ve markasının bilinmeye başladığı Realme bu pazarda bu fiyatlar ile ciddi başarı yakalayabilir.

  • 32 inç HD çözünürlüklü televizyon için 172 dolar
  • 43 inç Full HD çözünürlüklü model içinse 291 dolar fiyat belirlendiğini görüyoruz.

Her iki televizyonun da Android işletim sistemine sahip olduğunu belirtelim tabi yeni bir arayüz ile. Yine her iki televizyonda da Dolby Audio ses desteği olduğunu da belirtelim. Televizyonlar MediaTek yonga seti ile destekleniyor ama işlemcinin hangisi olduğu konusunda net bir bilgi sahibi de olamadık. 2 yıl garanti (ülkemiz için normal ama Hindistan’da garanti sadece 1 yıl) sunan Realme, televizyonda Youtube, Netflix ve Amazon desteklerini de sunuyor. Hatta bununla da kalmıyor ve 6 aylık Youtube Premium üyeliğini de ücretsiz olarak veriyor.

Realme TV Türkiye pazarına gelir mi?

Bu sorunun cevabını vermek oldukça güç ama Çin ve Hindistan pazarları doyurulmadan bu televizyonların Avrupa ve ülkemiz pazarına gelmesi oldukça zor. Belki bu yıl değil ama Çinli markaların televizyon satışlarına 2021 yılında başlamasını bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu