Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Nubia Z40S Pro için Tarih Verildi! İşte Özellikleri!

Nubia’nın kamera canavarı Nubia Z40S Pro için tarih verildi. Nubia’nın yeni telefonu çok yakında bizlerle birlikte olacak. İşte özellikleri.

Temmuz ayı hareketli geçmeye devam ediyor. ZTE’nin markası olan Nubia’dan şimdi de kamera canavarı bir telefon geliyor. 20 Temmuz 2022 tarihinde tanıtılacak olan Nubia Z40S Pro bugün resmi olarak onaylandı. Kamera tuşu ile gelecek olan bu telefonun işlemcisi de açıklandı.

Nubia’nın performans konusunda yargı dağıtacak olan telefonunun kalbinde Snapdragon 8+ Gen 1 yer alacak. 12 GB RAM ile gelmesine beklenen bu telefonda bir de fotoğraf çekmek için fiziki bir tuş yer alacak.

Nubia Z40S Pro’nun 35 mm ana kamera lensinin yanı sıra 125 mm telefoto sensörle geleceği belirtiliyor. Ayrıca telefonda 2cm makro fotoğrafçılığı da destekleyen 50MP geniş açılı AF lens olan üçüncü kamera da yer alacak.

OIS ve EIS desteğine sahip olacak olan bu telefon yeni bir RAW formatı ile de gelecek. Yeni bir RAW alan gece görüşü algoritması ve 3D Lut özel filtreleri de benimseyecek. İlki, resmin parlaklığını ve karanlık kısmın çözünürlüğünü etkin bir şekilde iyileştirecek. Ayrıca, düşük ışık koşullarında çekilen fotoğrafın renk bilgilerini de geri yükleyebilecek.

Nubia Z40S Pro

Telefon, siyah ve yeşil renklerin yanı sıra kırmızı vurgulu özel bir Ling Cage sürümüyle satışa sunulacak. Sadece Çin pazarında satılacak olan bu telefonun Avrupa pazarına açılıp açılmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Bakalım Nubia bu sefer Avrupa fethine çıkacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu