AppleBluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

AirPods 3 Resmen Ortaya Çıktı! AirPods 2 ve Pro Karışımı Gibi

Apple Mart ayı sonunda yapacağı Spring Forward etkinliğinde yeni nesil AirPods 3 ile karşımıza çıkacak. İşte kulaklığın ilk görüntüsü…

Kablosuz kulaklıklar hayatımızın en önemli parçalarından birsi haline geldi. Biz de sizlere bu tarz ürünleri kullanmayı öneriyoruz. Zira bu ürünlerin radyasyon yayma frekansı çok düşük hatta cep telefonları ile karşılaştırıldığında yok diyebiliriz. Son dönemde ANC adı verilen aktif gürültü sisteminin de bu ürünlere gelmesi ile birlikte seviye başka bir noktaya taşındı. Apple kablosuz kulaklık konusunda dünyanın en büyük üreticisi konumunda. AirPods serisi ile iPhone kullanıcılarına farklı bir deneyim sunan Apple yeni nesil AirPods 3 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bildiğiniz üzere Apple, bahar aylarında Spring Forward adında bir etkinlik yapar ve yeni nesil ekosistem ürünleri ile iPad’lerini tanıtır. İşte bu yıl yapılacak lansmanda da AirPods 3’ün kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Bugün de yeni nesil kulaklığın ilk görselleri ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere Apple AirPods ve AirPods Pro modellerini satıyor. Yeni kulaklığın ise tam bir hybrit kulaklık olduğunu görüyoruz.

Kulaklığın kafa kısmına baktığımızda AirPods esintileri görürken mikrofon kısmının olduğu yerin ise aynen Pro modelinde olduğu gibi daha kısa olduğunu görüyoruz. Yani bu kulaklığın da kulak değiştirme aparatı yok. Böyle bir yapıdaki kulaklığın aktif gürültü engelleme sisteminin olup olmaması ise pekte önemli değil diye düşünüyoruz.

Apple arttırılmış gözlük işine de girerse bu noktada kendi ekosistemini ciddi anlamda kurabilir. Heyecanla bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu