Akıllı TelefonAndroidGenelGeneral MobileGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

General Mobile GM 9 Go pil testi!

Merakla beklenen General Mobile GM 9 Go pil testi ile sizlerleyiz. Telefonun kutu açılışında en çok sorulan soruya da bu video ile cevap buluyoruz.

General Mobile son dönemde sessiz bir süreç geçiriyor. Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılan General Mobile GM 9 Plus modeli aradan 4 aylık bir süreç geçmesine rağmen halen satışa sunulmadı ve açıkçası telefon da eskidi. Bu saatten sonra Helio P60 yonga setine sahip bir telefonu pazara sunmak ne derece doğru bir hamle olacak bunu da General Mobile sormak gerekiyor. Biz yerli markalara her zaman destek olmaya çalışıyoruz ve ucuz – pahalı demeden her türlü incelemeleri de sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Bugün de General Mobile GM 9 Go pil testi ile karşınızdayız. Kutu açılışından sonra en çok pil testini merak ettiğinizi iletmiştiniz ve bu video ile buna da cevap oluyoruz.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

General Mobile GM 9 Go pil testi video inceleme

Düşük donanımlı ve 3500 mAh pil gücüne sahip General Mobile GM 9 Go batarya tarafında bize nasıl bir performans sağlayacak bunu birlikte değerlendirmeye ne dersiniz? 5,5 inç 1440x720p HD+ ekrana, MediaTek 6379 yona setine ve 3500 mAh pil gücüne sahip General Mobile GM 9 Go bize pil performansı ile ne sunacak? Bunu birlikte test edelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu