Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Kenara Çekilin, OPPO Reno6 Geliyor! Bizden Kaçmaz!

Çinli devler arasında yer alan OPPO rahat durmuyor. OPPO Reno6 spot ışıkları altında göründü. Kenara çekilin, yeni telefon serisi geliyor.

Bir yandan piyasaya çıkan telefonlar diğer yandan mevcut telefonlar için yayınlanan güncellemeler bir türlü bitmek bilmiyor. Klavyelerimiz başında gelişmeleri hızlı bir şekilde paylaşmaya devam ettiğimiz şu günlerde pek çok heyecan verici haberlere de ulaşıyoruz. 29 Mart’ta Xiaomi markası yeni Mi 11 serisini piyasaya sürerken rakipleri de adeta titremişti. Çinli devler arasında yer alan OPPO markası da şu sıralar rahat durmuyor gibi görünüyor. Samsung ile katlanabilir telefon ekranları için anlaşan şirket yeni bir telefon serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. OPPO Reno6 olarak karşımıza çıkması beklenen telefon hakkında yine bilinmeyenlere ulaştık. İşte detaylar.

OPPO Reno4 serisi ile oldukça güzel satışlara ve kitleye ulaşan şirket serinin devamı niteliğinde bir akıllı telefon serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Hatırlayacağınız üzere şirket geçtiğimiz yılın Haziran ayında Reno4 serisini karşımıza çıkarmıştı. Bugün internette yer alan detaylarda yeni bir telefon serisi üzerinde çalışan şirket bu telefon serisini beklendiği gibi olursa Haziran 2021’de tanıtacak.

OPPO Reno6
OPPO Reno6

OPPO Reno6 Serisi Haziran 2021’de Gelecek

Çin’den gelen haberler ile bugün yine içimiz içimize sığmadı. Edindiğimiz eni bilgiler bizleri olduğu kadar sizleri de heyecanlandıracak nitelikler taşıyor. Çinli kaynaklardan ulaştığımız yeni gelişmeler de şirketin yepyeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını öğrendik. Zaman kaybetmeden araştırmaya başladığımız yeni telefon serisi muhtemelen Reno6 serisi olacak. Haziran 2021’de tanıtılması beklenen telefon serisi üç farklı model olarak karşımıza çıkacak. Standart, Pro ve Pro Plus versiyon olarak tanıtılması beklenen telefon modeli 90Hz ekran yenileme hızına sahip olacak. Dimensity 1200 yonga setinden güç alacak olan model, Pro sürümünde ise Snapdragon 870 SoC ile lansmana çıkacak. 4500mAh kapasiteye sahip bataryaya ek olarak 65W hızlı şarj desteğine ev sahipliği yapacak olan cihaz serisi bu yıl lansmana çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu