Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Durmak Bilmiyor, Sakin Ol Kardeş! Redmi Note 10S

Uygun fiyatlı yakışıklı delikanlı Redmi Note 10S renk seçenekleri ile Hindistan’da ortaya çıktı. Depolama ve RAM seçenekleri de belli oldu.

Redmi Note 10S, yakın zamanda M2101K7BI model numarasıyla Bluetooth SIG sertifikasında göründü ve burada “I” genellikle bunun Hint versiyonu olduğu anlamına gelir. Şirket varyantı çok fazla değiştirmezse, Hindistan’da Redmi Note 10 ve Redmi Note 10 Pro arasında özelliklere sahip olarak gelecek.

Redmi telefonlarda IPS LCD ekran devrinin kapandığını bu telefonla görüyoruz. 6,43 inç sAMOLED FHD + 60Hz ortası delikli ekran, MediaTek Helio G95 yonga seti, 64 MP ana kamera sahip dörtlü arka kamera kurulumu, 13MP özçekim  kamerası, 33W hızlı şarjlı 5000 mAh pil bekleyebiliriz. Dünya çapında, cihaz 229 dolardan başlayan fiyatlarla piyasaya sürülecek. Şimdiden bazı ülkelerde satışa sunuldu.

Geçen yıl Xiaomi, Redmi 9 Prime’ı ancak Çin ve diğer küresel pazarlarda piyasaya sürüldükten sonra Hindistan’a getirdi. Ancak Redmi 10 henüz Çin’de sızdırılmadı. Bu sefer Hindistan’ın öncelikli olması bekleniyor. Ayrıca geçen yıl salt Redmi 9 serisinden, Redmi 9 Prime, Redmi 9A, Redmi 9 Power ve Redmi 9i piyasaya sürülmüştü. Bu yılki Redmi 10 (Note olmayan) serisinin özellikleri şimdilik bilinmiyor.

Bu yılki Note 10 serisi şimdiden çok beğenildi. Fiyat performans serisi olduğu için Samsung Galaxy A52 ve A72 ile kıyasıya bir mücadele içine girecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu