Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Sakin Ol Çocuğum! Bunlar Mİ11 Lite’ın Ayak Sesleri!

Bugün de Xiaomi Mi11 Lite için yeni haberler geldi. Çinli üretici bugünlerde Mi11 serisi ile ses getirmeye devam edecek gibi duruyor.

Orta segmente Xiaomi Mi11 Lite ile güçlü bir giriş yapmak isteyen Çinli üretici yine iddialı geliyor. Xiaomi Mi11 ile kullanıcıların büyük beğenisini topladı. Ardından Mi11 Pro ile ilgili gelen haberler ayrı bir heyecan yarattı. Ancak Mi11 serisi konuşmaya devam edilecek gibi duruyor. Çinli üretici bu sefer de Mi11 Lite modeli ile akıllı telefon kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Çinli üretici 2020 yılının son günlerinde yeni amiral gemisi Xiaomi Mi11 modelini tanıtmıştı. Mi11 serisi Mi11 Lite ve Mi11 Pro modelleriyle büyüyemeye devam edecek. Bugün de Çinli bir haber kaynağı tarafından Mi11 Lite için yeni iddialar ortaya atıldı.

Xiaomi Mi11 Lite

Çinli kaynağa göre Mi11 Lite OLED bir ekrana sahip olacak. Delikli ekran tasarıma sahip olacak cihazın ön kamerası ekrana yerleştirilecek. Cihaz 64megapiksel ana kameraya ve 5x zoom yapabilen telefoto lensli ikinci bir kameraya sahip olacak.

Çinli üreticinin yeni modeli  Qualcomm’un SM7350 yonga setinden gücünü alacağı tahmin edilmekte. Ancak şu anda Snapdragon SM7350 adında bir yonga seti bulunmuyor. Bazı haber kaynakları bu yonga setinin 5nanometre üretim sürecine sahip olacak Snapdragon 755 olduğunu öne sürüyor. Bu yonga seti Cortex A-78 CPU’suna sahip olacağı da gelen haberler arasında.

Çinli üreticinin yeni modeli için gelen bilgiler şimdilik bu kadar ve bu bilgilerin sızıntı olduğunu da unutmamak gerek. Gelişmeler yaşandıkça sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu